Çakma çözümlerle pata küte bir 5 ay daha der iktidar.
Dünya da ekonomik olarak uygulanmýyan ne varsa uyguluyoruz bakalým daha neler yumurtlayacaðýz.YTD.
Çakma çözümlerle pata küte bir 5 ay daha der iktidar.
Dünya da ekonomik olarak uygulanmýyan ne varsa uyguluyoruz bakalým daha neler yumurtlayacaðýz.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
Ýlerde faiz de dolarda artacaktýr açýk ve net.
Borsa çakýlsa bile gene düþtüðü yerden dolar bazlý yoluna gene devam edecektir.
Yeterki hisseleriniz ÝYÝ olsun.YTD.
%30/%50 çýk gir de yapýlabilir.
Örnek TÜPRAÞ hala satýyor ve alýyorum lakin elimde artýk az kaldý.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Borsada voleliteye devam,indir bindir sistemi devam ediyor mafya varici kara paracýlar tarafýndan,borsada gerçekçi yabancý yatýrýmcý olmadýðýndan ortalýkta onlar cirit atýyor![]()
günaydýnlar
SASA bile ne yapsýn bu oynak piyasada belkide bunun içindede bulunabilirler,bir ara tam 100 bile gösterdi,bir patron kendi hissesini kötülerse olacaðý budur,bunuda borsada ilk duyduk,madem öyle kapattýr tahtaný ne iþin var borsada,olurmu,hisseyi tepeden sat açýklama yap![]()
ARKADAÞLAR buradaki olay kedinin inmesi veya çýkmasý deðil, sizin ne gördüðünüz.
Kedi uçmadýðýna göre ;ya iniyor ya çýkýyordur. Bir arkadaþýn görüþüne göre de düz de gidiyor olabilir.
Sadece psikologlarýn insanlarý yorumlaya bilmesi için gösterdiði onlarca resimlerden biri.
Tek bir resimle bir insaný analiz etmesi de mümkün deðil.
Koray dostum alýntýladýðým linke istinaden görüþünü yazmýþ.
Evet o gazeteye bende itibar etmem, lakin verdiði yanýt gerçek kaynaðýndan alýndýðýndan Türkçe yayýnlandýðýndan kontrol edip koydum.
Ýngilizcesini koysam pek bir þey anlaþýlmaz idi.
YANLIÞ ANLAÞILMASIN MÜKEMMEL BÝR ÝNGÝLÝZCEM YOK. Bazý arkadaþlar çeviride zorluk yaþamasýn diye .
Yine buna benzer bir resim koyayým.
Ne gördüðünüzü yazýn.Meali þöyle ilk ne görüyorsunuz?
![]()
Burasý tilkinin kuyruðu suya deðdimi deðmedimi forumu olmuþ...dolar topiðide böyle,bazen diyorumki ne iþim var böyle forumlarda,eðlenmek istiyorsanýz açýn eðlenceli bir topik bölümü orada eðlenin oynaþýn,iþte ondan topik sinek avlýyor
![]()
Yer Ýmleri