Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Üniversiteleri apar topar kapatabilecek kadar hızlı çalışan! devlet neden ortaya çıkacak konut ihtiyacını düşünerek biran önce yabancıya konut satışını durdur muyor?
    üniversiteleri kapatınca yurtları otomatikman boşa çıkıyor, bedava barınma merkezleri, devlet şimdi gitsin akdeniz, egedeki otellere depremzede yerleştirip para ödesin olacak iş mi, devlete de bu kadar yüklenilmez ki..?

2. https://www.tv100.com/amp/depremi-fi...k-haber-652112

Daha neler göçmüş ….

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Yeryüzünde kibir ve şımarıklıkla yürüme! Çünkü sen, ne yeri delebilirsin ne de dağların boyuna erişebilirsin. (17/İsrâ 37)

avrupa amerika raflar boş diye böbürlendiğimiz ülkelerin yardımına muhtaç etti Allah bizi...

şu video çok manidar...

inşallah ders olur...

https://twitter.com/RTECanli/status/1600101063730032641
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    üniversiteleri kapatınca yurtları otomatikman boşa çıkıyor, bedava barınma merkezleri, devlet şimdi gitsin akdeniz, egedeki otellere depremzede yerleştirip para ödesin olacak iş mi, devlete de bu kadar yüklenilmez ki..?
    iyi de öğrenciler ne olacak? eğitim ne olacak? bu karar tüm yönleriyle düşünüldü mü mesela?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    iyi de öğrenciler ne olacak? eğitim ne olacak? bu karar tüm yönleriyle düşünüldü mü mesela?
    yahu siz reisden iyi mi bileceksiniz? onun kafası basmıyor mu bu işlere sanıyorsunuz, bir bildiği yok mudur? o devlet adamı değil mi? devleti için en uygun kararı vermez mi sanıyorsunuz? boş boş konuşmayın

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    sizin istediğiniz öğretim o her yerde olur ama eğitim içim okul lazım diyorlar onu da kafelerde muhabbetleşerek alabilirler..

7. Depremzedelerin konaklaması için akla ilk öğrenci yurtlarının gelmesinden ve buna bağlı olarak üniversitelerin tatil edilmesinden bir eğitimci olarak büyük üzüntü duyuyorum.

Bu aziz millet 10 kente bakacak, gerekirse kendi kapılarını depremzedelere açacak kadar büyüktür.
    Yaşadıklarımızın temelinde eğitimsizlik ve bilime karşı yanlışı seçmek olduğu açıkken, böylesine yanlış bir karardan ivedilikle dönülmeli ve öğrenciler okullarına devam etmelidir.

Nitelikli ve sürdürülebilir eğitim bu ülkenin temel taşı olmalıdır.
    https://twitter.com/Y_Buyukersen/sta...UemkonP6lgOE3g

Ben demiyorum, Anadolu Üniversitesinin kurucularından Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen diyor. Kafelerde eğitim güzel fikirmiş
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. Selçuk Bayraktar, 655 milyon lira bağış açıkladıktan sonra 1000 konut bağışı daha açıkladı.

dogruyuda alkışlarız...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •