Sayfa 266/1002 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bir kere daha ortaya çıkmıştırki bu ülkenin CUMHURBAŞKANI Sencer Solakoğlu olmalıdır.
    Sencer Solakoğlu bu ülkeyi sevmeseydiniz, o makam mevkiyi bırakıp dönmezdiniz, o zaman gelin şu ülkeyi 10 yılda sıfırdan yeniden inşaa edelim el birliğiyle.
    soyadından kaybeder. anadolu'dan yüksek oy çıkmaz.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ne alaka ya . Belki 3000 bile pahalı olabilir kişilerin yatırım anlayışına göre neden yağmacı olsun insanlar. Yani açık açık acildiginda hisse almayan yagmacidir diye yazda tam olsun.
    Aynen, 3000 i az birşey sanıyor..bir hatirlatmakta fayda var bence nerelerden kaç senede geldigini..
    Hiçbir degisiklik yapılmamalı, keşke ilk 5 gün kapatılmış olsaydı ama sonuç değişmez:
    Borsa devri kapanmıştır geçmiş olsun.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ayhan beyin 100k konut hesabı çöp
    Az önce alanyadaki balddızımla konuştum, 2 yıllık binaya 6 ay önce taşındı, abi duvarlar çatladı, ama boya çatlağı diyorlar dedi. Duvar çatlamadan boya çatlar mıki?
    Y a ni 1.derece bölgeden sonra 2.ve 3. Derece etkilenenleride sayarsak muhtemelen 300 500k olur o hesap.
    Ülke yeni baştan dizayn edilmeli, binasıyla inasınıyla, imamhatipler camiler dinler kapatılmalı. Yobazlık bitmeden ilerlenemez. Bunu yine yazıyorum fransız ihtilalinde net gördük. Dinler insanlığın gelişiminin önündeki en büyük engeldir.

Dinler insanlığı kötü yapıyor, çünkü tövbe olayı en büyük kılıf.
    beyaz sıvayı filesiz yaparsan, duvar bir zaman sonra caaart diye çatlar. kara sıva baş tacıdır , ustasının elinde tabii ki !!!
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Deprem oldu kredililerin resen satışlarıyla 3000 e düşsün de ben mallanayım demek farklı benim gözümde borsanın ucuz değeri 160$ dır veya 3.000 dir anca oradan girerim demek farklı. İlki gibi düşünen herkes benim gözümde yağmacıdır.
    Bölgedeyim Allah'a çok şükür can kaybımız yok evler gitti üzüldüm aracı kurumdan zatın biri aradı viop hesabından dolayı oluşan teminat tamamlama miktarını salı günü mesai bitimine kadar yatırın yatirmazsaniz Çarşamba sabah açılışta fiyata bakılmaksızın kapatılacak dedi..
    Dedim biraz bekleyin belki panik havası dagilinca toparlar o zaman kapatalım yok dedi bu durum beni daha çok üzdü
    Vurun abaliya...

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Bölgedeyim Allah'a çok şükür can kaybımız yok evler gitti üzüldüm aracı kurumdan zatın biri aradı viop hesabından dolayı oluşan teminat tamamlama miktarını salı günü mesai bitimine kadar yatırın yatirmazsaniz Çarşamba sabah açılışta fiyata bakılmaksızın kapatılacak dedi..
    Dedim biraz bekleyin belki panik havası dagilinca toparlar o zaman kapatalım yok dedi bu durum beni daha çok üzdü
    Vurun abaliya...
    büyük geçmiş olsun sn ahfado.

6.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Vurun abaliya...
    Geçmiş olsun dostum. Umarım deprem bölgesindeki yatırımcıların sisteme erişim sağlayamamalarından kaynaklanan her türlü zararını tanzim ederler.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    akut'tan mı afad'dan mı ?
    Afad hep zihnimde akut diye geçiyor
    Kendilerine muhalif diye en tecrübeli adamları yok ettiler.
    bir halt olacağı yok.

8. Yeni enflasyon dalgası ve yeni parasal genişleme geliyor. Gelmek zorunda. Bu yıl borsa performans olarak çok tatmin edici olmaz diyordum ama fikrimi değiştirdim. Yıl bitmeden 7.500+ görülür diyorum kayıtlara geçebilir sekreter arkadaşlar. Dolar bazlı nereye tekabül eder orasını bilemem.

Sayfa 266/1002 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •