Sayfa 269/1002 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Arkadaşlar özelden yazmış sen tredar sın kaç gündür borsadan bahsetmedin diye ...
    O işler şuanki konjöktörde bizi aşar , ben çooooooooooooooooooooooooooook zamandan beri zarlar hileli dedim ...
    2-3 ay önce burada şöyle bir başlık attım Herkesin kazandığı yerde kim kaybediyor
    şimdi oyunu kuranlar sağlama yapıyor , kimileri kaçıyor , kimileri korkup ne yapacağını bilmiyor .
    Ama bu benim kendi düşüncem oraya gelmez , buraya gitmez diye pozisyonla kavga etmeyin geçen hafta bıraksalar neler olacağını herkes görürdü , yine söylüyorum sistemin içinde 1-2 diş kırıldı her petal çevirildiğinde rampada zincir atıyor bu depremden önce başladı deprem sadece sığ olan piyasada panik yarattı.Bu panik KÖPÜĞÜ alınmalı ama alırlar mı veya alabilirler mi onu zaman gösterecek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Kaynak lazım
    BIST in şirket satislariyla degeri dusurulup, düşük degerlerden şirketler tahsisli ile sermaye arttirarak malı yerine koymali
    Edilen karlar da deprem sonrası toparlanmaya harcanmali
    BIST bugün için değilse ne için var??
     Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    BIST 1000 puana kadar dusurulup sermayeler tekrar tahsisli ile arttirilirsa milyarlarca dolar kar ortaya çıkar
    Devlete vergisi yeter....
    Istanbul depremi hazırlık fonuna aktarılmali hatta bu fon
    KY bir miktar zarar gorebilir ama yapacak bir şey yok, sabreden 5-10 seneye zararini toplar.
    Ne demişler kol kırılır yen içinde kalir ..
    BIST PD 177 Milyar USD
    %50 si 3000 ortalama ile satilip 1000 endekste %100 bedelli ile yerine konsa en kotu 50 milyar USD lik bir kaynak ortaya çıkıyor
    Radikal zamanlarda radikal kararlar alınmalı. Ama onun için karar alabilecek adamlar olmalı.

Biz her şekilde devletin arkasındayız. Mal mülk feda olsun.

hala bir karar çıkmadı mı ?

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O zaman bende derimki bu deprem bir şekilde olucak bunu halktan olan biri olarak söylerim yani bilim adamı olmama gerek yok , hatta %100 olacak derim .Ben bu yaklaşımaya karşıyım çalışman olacak ABD li nin yaptığı araştırma yerine kendin yap burayı sen tanıyorsun bazı okuduğum yazılarda kimilerinin kabul ettiği kimilerinin kabul etmediği faylar mevcut buradan yola çıkarsak insanlara korku değil doğru yoldan doğru şeyler anlatmalı halkımız neyin ne olduğunu zaten biliyor, ama insanların maddi durumu buna el vermiyor , bakın Tv lere 3 mütahit yakalamışlar bunu haber yapıyorlar , ceza verilecekse geçende yazdım en dip memurdan cumhurbaşkanına kadar kim suçlu ise kim görevini kötüye kullandıysa ceza en üst limit olarak verilsin bakın bakalım bu işlere tenezür eden olacak mı gerekirse il fayın içinde başka yerlere kaydırılacak.Yani halka korku vererek taşın altına eline sokmaya zorlamayın insanların gücü olsa taşın altına girene kadar üstün kalır
    Biraz boş konuşmussun... İnsanların durumu yok ondan böyle oluyor demişsin... Antakya'da oranın en zenginlerinin oturduğu rezidanslar çöktü... İnsanlar yeterince bilinçli değil... Denetimler yeterli değil... Cezalar caydırıcı değil...

Mesele budur... Başka yorum yapan boş yapar... Hadi bana eyvallah...

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Biraz boş konuşmussun... İnsanların durumu yok ondan böyle oluyor demişsin... Antakya'da oranın en zenginlerinin oturduğu rezidanslar çöktü... İnsanlar yeterince bilinçli değil... Denetimler yeterli değil... Cezalar caydırıcı değil...

Mesele budur... Başka yorum yapan boş yapar... Hadi bana eyvallah...
    Caho her yazılana atlıyorsun sonra anlamadan boş yazan hep kendin oluyorsun.
    yazdığımı iyi oku 1. sis İstanbul depreminden bahsettim 2. si halkımız neyin ne olduğunu biliyor demişim insanların cebinde parası yoksa doğru görülen evlerde oturamaz,
    3. doğru görülen ev doğru yapılan evdir rezidans olması demek doğru ev anlamına gelmez ..
    bak senin daha iyi anlayacağın şekilde boşları doldurdum...Hadi şimdi sana eyvallah
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Göknur halka arzı tekrar ertelenmiş. Büyük ihtimalle açılmıyor borsa çarşamba günü.

7. İstanbulda kentsel dönüşüm var mütahit geliyor evi yıkıyor kaç katsa aynısını yapıyor veya kat çıkabiliyorsa kat çıkıyor dubleks vs ,
    siz hiç duydunuz mu kentsel dönüşüme girip de zemin etütü yapılarak olumsuz raporu çıkan , ama bu depremde yeni binaların çoğu zeminden dolayı yıkıldı ama kentsel dönüşümde istanbulda yıktığı yere mütahit yine bina konduruyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Yaklaşık 16-17 yıldır bu forumu takip ediyorum, bazan su kişi rahmetli oldu yazılarını görünce, vefat eden kişinin profilini açıp eski yazılarını okuyorum, aynı şeyi Facebook tada yapıyorum. Insan gerçekten garip oluyor, o kişinin sağ iken yazdığı yazıları okurken. Sosyal medyada yada bu gibi forumlarda yazı yazarken hep empati yapıyorum bir gün benimde yazdıklarımı, paylaştıklarımi ben öldükten sonra birileri aynı benim yaptığım gibi okuyacak diye. Kimseye kalmayacak bu dünya. Kalan ise ardimizdan biraktiklarimiz.

Sayfa 269/1002 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •