Sayfa 272/1002 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Bölgedeyim Allah'a çok şükür can kaybımız yok evler gitti üzüldüm aracı kurumdan zatın biri aradı viop hesabından dolayı oluşan teminat tamamlama miktarını salı günü mesai bitimine kadar yatırın yatirmazsaniz Çarşamba sabah açılışta fiyata bakılmaksızın kapatılacak dedi..
    Dedim biraz bekleyin belki panik havası dagilinca toparlar o zaman kapatalım yok dedi bu durum beni daha çok üzdü
    Vurun abaliya...
    Geçmiş olsun abi. Insan teselli edecek kelime de bulamıyor. Allah beterinden korusun diyeyim .

Durum böyleymiş
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    7.7 lik ilk depremi 8 katta yatakta uyurken geçirdim,7.6 lık ikinci depremi villanın giriş katında geçirdim.Yüksek katta deprem anı daha korkunç hissediliyor.Bu korkunç depremi tarif edemem, şu an ise şehir dışındayım.
    Size de geçmiş olsun…

4. Daha önce 6 yıl yaşadığım Hatay ile son yaşadığım memleketim K.Maraş çok korkunç durumda, yaşamını kaybedenlere Allah rahmet eylesin,bu yara çok zor kapanır.

Şirketler ve varlık fonu tüm hisseleri cuma akşamı fiyatından alıyoruz dese çok rahat alırlar. Hatta adana diyarbakı ve şanlıurfayı liste dışı bıraksalar bile olur. Depremde çok hasar görmediklerinden muhtemelen zarar gören yatırımcı sayısıda azdır.
    Bir başka seçenekte evleri yıkılan yada ahır hasarlı olanları geri alacağız. Rakam çok daha aşağı gelir.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Depremzedeler üzerinden kendilerini kurtarmak isteyenler var evet. Ama depremzedelere de bir çözüm bulmaları şart...
    Deprem zedekere çözüm bulmak çok zor. Ancak ispat etme şartı getirmeleri gerek adam hesabını o bölgede açmıştır başka şehirde yaşıyordur. Yada başka şehirde açıp o bölgede yaşıyordur ve gerçek magdurdur. Kiminin belki elinde yüklü çimento vardır kimisi nakittedir kimisi belkide cuma satıp stop yapmıştır. Viopu hesaba katmiyorum bile. Mesela benim hesap istanbul şubeden açıldı, şimdi kazakistandayim, İstanbul'da hiç yasamadim. Sap ile saman karışık. Zaten gerçek deprem zede oluota sağlam parayla oynuyorsa çoğu İstanbul şubelerde acıkmış hesaplardir diye düşünüyorum. Depremden zarar gördüğüne dair ispat isteseler ayrı bir skandal tartışma olur. Zaten o kişiler bu ispatı yapacak belgeleri su ortamda alamazlar alana kadar BIST zaten deprem fiyatlarının üstüne çıkar. Deprem zede borcasilari, depremzede oluota borsacı olmayanlardan daha çok konuşacaklar nerdeyse. Depremzedelerin mallarına coktuler konusunda anlayamıyorum. Adam malını satmadı satamadiki nasıl coksunler. Deprem sonrası mal aldılar ve ellerine mali verdiler desek o olmadı. Bordada depremzelerin mali yağmalandı zirvasi yapanlarda var, nasıl bir yağma oldu onuda anlamadım. Is tamamen depremi ve oradaki mağdurları istirmar edip cahilce ve sinsice kendi parasını düşünenlerden ibaret. Birde ekonomist uzman gibi görünüp, milletin hakkını savunuyirum ayağında olan takipçi ve popülerlik peşinde koşan bir tayfa var. Işin oluru olsda iptal etseler o iki günüde bunları görsek. Zaten birdacdusuyir diye SPK ya kan kusan bir kitle her geçen gün cogaliyordu. Son düşüşte bende büyük zarar ettim ve cuma akşamı lanet olsun diyip stop olmuştum. Depremle birlikte p.tesi ve sali tabanlara bile malsiz bekledim. Çarşamba tepkiye oynuyayim diyip long olmuştum 5 dakikada stop yazamadan %4-5 yedim. Neyseki işlemler iptal oldu. Şimdi borsa açılsa tepkiye bile oynamam. Önceden önce mala girip sonra şartlı stop yazıyordum şimdi bir pozisyina gireceksin önce stop emrini yazıp ondan sonra pozisyona gireceğim. Daha önce böyle birşey denememistim ama emeri ginderdirten sonra bile stopu girene kadar geç kalma durumu var.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu mümkün mu?Secimler sadece savaş anında ertelemez mi?

Bülent Arınç açıklamasında şunları kaydetti:

"Benim seçimleri erteleme konusundaki naçizane düşüncelerim şunlardır:

Birinci tercihim; Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile 2024 yılı Mahalli İdareler Seçimleri birleştirilebilir. Bunun geçmişte örnekleri vardır. Bu yöntemle halka fazladan tercih hakkı verilecektir.

İkinci tercihim Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri'nin ötelenerek Kasım 2023'te yapılmasıdır.

Üçüncü tercihim ise ilk iki seçenekte anlaşılamadığı takdirde tüm siyasi partilerin mutabık kalacağı başka bir tarih üzerinde anlaşma sağlanmasıdır."
    benim bildiğim- YSK ne derse odur, itiraz edilemez tartışılamaz.. anayasa böyle

deprem bölgesinde 10 ilde toplam seçmenin yüzde 15 kadarı ikamet ediyor, şimdi yüzbinlerce konut oturulamaz halde, milyonlarca kişi başka illere göç edecek, geçici yada kalıcı.. nasıl olacak o seçimler, mesela maraş seçmeninin dörtte biri başka illerde ikamet ediyor olacak 3 ay sonra, seçmen listeleri nasıl oluşturulacak, o seçmenler maraş milletvekillerini mi seçecek yoksa o gittikleri yerlerdeki illerin mebuslarını mı seçmiş olacak.. çok karmaşık bi durum.. mayıs yada haziranda seçim yapılmasının ihtimali bence sıfır

öte yandan doların durumu ne olacak, bütün bilim adamları hükümetin seçime kadar doları tutacağını sonra patlayacağını öngörüyordu, şimdi seçimler en az 6 ay yada 1 yıl ertelenecekse, doların tutulma durumu nasıl olacak, bilim adamları iyice bi analiz etseler durumu tekrardan, çok eyi olacak

8.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Deprem zedekere çözüm bulmak çok zor. Ancak ispat etme şartı getirmeleri gerek adam hesabını o bölgede açmıştır başka şehirde yaşıyordur. Yada başka şehirde açıp o bölgede yaşıyordur ve gerçek magdurdur. Kiminin belki elinde yüklü çimento vardır kimisi nakittedir kimisi belkide cuma satıp stop yapmıştır. Viopu hesaba katmiyorum bile. Mesela benim hesap istanbul şubeden açıldı, şimdi kazakistandayim, İstanbul'da hiç yasamadim. Sap ile saman karışık. Zaten gerçek deprem zede oluota sağlam parayla oynuyorsa çoğu İstanbul şubelerde acıkmış hesaplardir diye düşünüyorum. Depremden zarar gördüğüne dair ispat isteseler ayrı bir skandal tartışma olur. Zaten o kişiler bu ispatı yapacak belgeleri su ortamda alamazlar alana kadar BIST zaten deprem fiyatlarının üstüne çıkar. Deprem zede borcasilari, depremzede oluota borsacı olmayanlardan daha çok konuşacaklar nerdeyse. Depremzedelerin mallarına coktuler konusunda anlayamıyorum. Adam malını satmadı satamadiki nasıl coksunler. Deprem sonrası mal aldılar ve ellerine mali verdiler desek o olmadı. Bordada depremzelerin mali yağmalandı zirvasi yapanlarda var, nasıl bir yağma oldu onuda anlamadım. Is tamamen depremi ve oradaki mağdurları istirmar edip cahilce ve sinsice kendi parasını düşünenlerden ibaret. Birde ekonomist uzman gibi görünüp, milletin hakkını savunuyirum ayağında olan takipçi ve popülerlik peşinde koşan bir tayfa var. Işin oluru olsda iptal etseler o iki günüde bunları görsek. Zaten birdacdusuyir diye SPK ya kan kusan bir kitle her geçen gün cogaliyordu. Son düşüşte bende büyük zarar ettim ve cuma akşamı lanet olsun diyip stop olmuştum. Depremle birlikte p.tesi ve sali tabanlara bile malsiz bekledim. Çarşamba tepkiye oynuyayim diyip long olmuştum 5 dakikada stop yazamadan %4-5 yedim. Neyseki işlemler iptal oldu. Şimdi borsa açılsa tepkiye bile oynamam. Önceden önce mala girip sonra şartlı stop yazıyordum şimdi bir pozisyina gireceksin önce stop emrini yazıp ondan sonra pozisyona gireceğim. Daha önce böyle birşey denememistim ama emeri ginderdirten sonra bile stopu girene kadar geç kalma durumu var.
    eminim depremi yasamis, bankada parasi olmayan adam borsanin ta a... k... der %20 30 50 zararla ne varsa satar cikar
    bunlar da milyonda bir bile degildir
    anca gozunu para hirsi burumus ac cakallar hala depremzedenin sirtindan para muhabbeti yapiyor

Sayfa 272/1002 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •