Sayfa 648/2404 İlkİlk ... 14854859863864664764864965065869874811481648 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by arlmustafa Yazıyı Oku
    Ah usta 15bin zarar yazmasam ne espriler varda içim kan ağlarken bilemiyorum bu yelken federasyonu başkanından birşey çıkmayacak gibi

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçmiş olsun...
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

2. umudumuzu yerle bir ediyorsun pala....

3.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Bende dolar alıp uzayacaktım,iyiki cesaret edememişim... ...

4.  Alıntı Originally Posted by arlmustafa Yazıyı Oku
    Varol abi büyüksün bir 15 milyarda halkbanktan batirmistik bu iki oldu neyse ki onun hemen arkasından ASELSAN dan telafi etmiştik bu sefer ne yapicak kağıtlarda pahalı bakicaz

Haşa ,büyük olan tek ALLAH

Sıkma canını bak nasıl geçen kaybını telafi etmişin bunu da edersin İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

5. Bence bilanço dönemine yogunlasalim ben sasa ve alka dan baya umutluyum klgyo zaten uçtu gitti bankalarda son bilanco düzenlemesi ile uçar Ereğli Kardemir için Amerika ambargo durumları var ve şuan yükseklerde tavsiyesi olan varsa dinlemekten zevk duyarım kırbaç yemekten tepkisiz hale geldim

6.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    umudumuzu yerle bir ediyorsun pala....
    İşin trajik tarafı ...eş dost borsa yükseliyor diye habire tebrik ediyor bi bilseler yükselen borsada kaybettiğimizi
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by arlmustafa Yazıyı Oku
    Bence bilanço dönemine yoğunlaşalım ben sasa ve alka dan baya umutluyum
    bankalarda son bilanco düzenlemesi ile uçar Ereğli Kardemir için Amerika ambargo durumları var ve şuan yükseklerde tavsiyesi olan varsa dinlemekten zevk duyarım kırbaç yemekten tepkisiz hale geldim
    Dün yemekte bir arkadaşım SASA dedi sizde yazınca gerçi Grafik olmayın ca inceleyemicem de bir beklenti var demek ki

Sayfa 648/2404 İlkİlk ... 14854859863864664764864965065869874811481648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •