Sayfa 290/1002 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    gerekli nakdi kamu bankalarından kredi olarak temin edecek.. hangi tahtaların altına girer- kamu tahtaları ve endeks ağırlığı yüksek olan tahtalar doğal olarak
    Fona varlık fonu şirketleri ortak oluyor. Kredi yok kara kemal.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Onun tanrısı çok.Çeşit,çeşit...Her halde birisi olmazsa diğeri olur ,diyor...
    ozaman bende ona tanrılarına fazla guvenmesin tavsıyesinde bulunacagım dunya tarıhını okusun kım kime yardım etmiş kım kazanmıs kım kaybetmiş anlar

3. yazılıyor bazıları terste kalmış da işlemler iptal edilemez diye neden edilemesin varsa dayanağı edilir çarşamba dayanak neydiyse deprem pazar gece olduysa aynı dayanakla iptal edilebilir ama edileceğini tahmin etmiyorum bir ayı olarak edilmemesi işime gelir aynı zamanda ama şimdi kazanç zarar hesaplanacak zaman değil bu kadar acı içinde paranın hiçbir önemi yok millaetimizin başı sağ olsun yakınlarına sabırlar dilerim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Zaten DİBS'lerdeydi para. %9 bile getirmiyor DİBS. Bence foncular sevinmeli. Uzun vadede para basar...
    Uzun vadede aynı fikirdeyiz. Ama kısa vadede ne olacağını ancak tahmin edebiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Uzun vadede aynı fikirdeyiz. Ama kısa vadede ne olacağını ancak tahmin edebiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    belki bu bes olayını planlayanlar da aynı fikirdedir. kısada oluşacak panik havasını değerlendirip sonra işlerine bakacaklardır.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    1500 e duserse daha cok destek atarim bu arada
    Lafi bile olmaz, vatana millete feda olsun...
    birader biraz daha büyük font kullanır mısın, anlaşılmıyo böyle

tamam nakittesin, borsa düşsün iyice düşsün ucuzdan mal alayım diye umuyordun, pekii niye 10 keredir aynı şeyleri yazıp duruyosun.. ben de nakitte sayılırım, çok az pozisyonum var, düşse işime gelirdi, ama artık neyse o.. destek kararları alınmış ve yarın açılıyor piyasa, hala öyleydi böyleydi diye kocakarı dedikodusu yapmanın bi manası yok.. olana değil, olacağa bakalım

normal şartlarda yarın sert eksi açılıp, sonra toparlamasını beklerdim, ama artık eksi açar mı ondan bile emin olamıyorum.. artı başlarsa alım yapılır mı bilemiyorum, çünkü biraz artıda oyalandıktan sonra yine derin eksiye yuvarlanabilir.. çok belirsiz

7. Var böyle tipler.
    Yükselişte millet 3-5 kat giderken kenarda düşse de alsak diye bekleyip avucunu yalayan.
    Şimdi yine ciğer görmüş gibi.
    Hazmetmek zor tabi ki.
    Kaçan o fırsat bir daha ne zaman gelir Allah bilir.

8. İsminin açıklanmaması kaydıyla Bloomberg'e konuşan yetkililere göre, Türkiye Varlık Fonu, 6 Şubat depremlerinin piyasa etkilerini sınırlamak için yeni bir mekanizma ile hisse senetlerini destekleyecek. Türkiye ayrıca bazı altın ithalatını da askıya alacak.

Bloomberg

Kahırlıya mal yok diyorlar özeti.

Sayfa 290/1002 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •