Aynen bende onu kast ettim.. ky %8e ona bakip sabah atlamasin diyeSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Endeksi belli başlı hisselerle tutacaklardır ama genele bakmak lazım..kaç hisse var bilmiyorum belki 500 den fazladır, çogunlugun düşecegini ama endexi düşürmeyeceklerini düşünmek en mantıklısı sanki, ciddi bir yükseliş olacagını hiç sanmıyorum. Borsa hikaye ister, ittirip kaktırışlarla dügünde gaz verilip zorla piste çıkarılanların dansı gibi olacak yarın..öyle kişilerin dogru düzgün oynadıgı hiç görmedim hemen alkışa geçip digerlerini izlerler.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sigorta yok mu konut paket sigortası.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
borsa 6 şubat öncesinin öncesi düşüşe geçmeden zaten pist30 dışındaki hisslerin pek azı hariç çoğulcası temel analizle hesaplayanlara göre keleperi bırak ucuz bile değil hatta pahalı idiydi.... gerek ileri dönük hikayesinin olmaması gerek ,günlük ederi bakımından.
bunu bir çok şirkete değer biçmesini bilen yurt paydaşları söylediydi zaten. yusif çedarlı falan kaç kez yayınlarda dediydi...
hacim düşük olursa günü kurtarabilirler ama muhtemelen ilk aşağı salınmada gideceğimiz yere gideriz
zaten çoğu %10 15 düşüşten sonra geçer alıma , belki 2 3 gün dip bulunmasını beklerler
emirle iş yapabilirler ama bile bile zarara girerlermi meçhul
ha burokrat fon yöneticileri dalarlar açılışa muhtemelen
dehşet testereler göreceğiz muhtemelen 1-2 hafta , sahsen ben şubatı atlamayı planlıyorum
yatırım tavsiyesi değildir tabi.
Yer İmleri