aklını işleten toplumlarda, dört yanlış yapılıp da bir doğru kaybedilmez, bir yanlıştan dört doğru kazanılır.
asrın felaketi olmuş halen, yardım yapanlara orada bu felaketi yaşayanlara üst perdeden alevleniliyor.
burası da şirinler köyü değil!
aklını işleten toplumlarda, dört yanlış yapılıp da bir doğru kaybedilmez, bir yanlıştan dört doğru kazanılır.
asrın felaketi olmuş halen, yardım yapanlara orada bu felaketi yaşayanlara üst perdeden alevleniliyor.
burası da şirinler köyü değil!
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bu hafta Kapalıçarşı önemli.
Fiziki altın karaborsası ihtimali doğdu altın ithalatının durdurulmasından sonra.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Abd deki işlem hacimlerine bak. 1000 tane 300 tane 100 tane. Sonra İmkbyi etkiler mi diye kafa yor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
burada gundem deprem,ama can kayiplari haricinde maddi kayiplar da konuşulur oldu.saglam hasarsiz bina sayisi az veya çok azaldi.saglamda olsa bir muddet ust katlar bos kalir.kiralar uçtu.katladi....kira da en buyuk gider kalemi....en yekun tutan kalem katladi...gorunmeyen su an gozardi edilen maliyet.
hastanelerin ortopedi bolumleri full ampute hasta dolu...isgücü kayiplari aileler için yıkıcı..
Hersey gonlunuzce olsun dostum.Sağlikli bir yasam surmeniz icin duaciyim.
saygilar
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Ben sileyim o zaman bu bilgiyi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
altıns1 , çarşıya gidip taşıma malietini alınan riski de hesaplarsan , öyle çokda kapalıçarşı ile arasında makas yok. altıns1 deki esas problem , aslında gösterge net aktif değerinin bir anlam ifade etmemesi. Çünkü matriksdeki anlık döviz kurundan çeviriyorlar hesaplardaken. İyi de kapalıçarşıdaki döviz kuru matriksdeki usdtry kurundan daha yüksek.
yazım hataları pireyseldir. okuyanı bağlamaz
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri