Sayfa 329/1002 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Algı yapma ..Adam 7 Şubat'ta paylaşmış.Panik 11 Şubat'ta çıkmış.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hakkaten adasın .....bu haber geldiğinde ben Antakya daydım tüm ekipler enkaz alanından panikle çıktı.....Kargaşa oldu....yazık ya....nasıl cahil cahil yazma cüretinde bulunuyorsunuz anlamak mümkün değil.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

FOREKSHABER ANKETİ-Borsanın kısa haftaya hızlı alımlarla başlaması bekleniyor

15/02/2023 09:18:08

Deprem felaketi nedeniyle bir süredir kapalı olan Borsa İstanbul'da işlemler bugün başlıyor.

Borsa'nın kısa haftaya hızlı alımlarla başlaması bekleniyor. Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmini +75,00, ortalama tahmini ise +72,52 puan oldu.

ForeksHaber'in 21 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti 166,22 puan olurken, en düşük beklenti ise -25,20 puan olarak gerçekleşti.

Ankete katılan 41 analistin 38'i pozitif, 3'ü ise negatif açılış tahmininde bulundu.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    Foreks
    Metals Market
    Montel News
    Foreks Twitter

3. ufolar geliyormuş gördüğümüz ufonun eksozlarını tıkayalım yüksekçe binaya çıkıp taş atalım düşürelim gitsinler bu hengamede telaşede ızdırapta bir de elin uzaylısıyla mı uğraşacaz çeksinler gitsinler gezegenlerine
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Yorumları okudum olumlu görüş bildiren çoğunlukta maşaallah borsada, işlem yapan bir sonraki adımı görebildiği için zeka olarak tehlikeli adam olarak nitelendirilebilir.
    daha büyük borsacı adamlar ise 3-4 adım sonrasını da görebildiği ve onun hazırlığına şimdiden başladığı için zeka olarak daha tehlikeli adam olduğu kesin.
    temkinli olup rüzgarın tersine işlemlerden pembe rüya görmemizi sağlayan ortamdan uzak durmalı.
    Az tehlikeli, çok tehlikeli ve çok çok tehlikeli borsa simsarları her daim mevcuttur.
    Kesinlikle katılıyorum rosense abi bugün işlem hacmi rekoru gelebilir, birde borsayı açtıklarına göre yani açma cesaretinde bulunduklarına göre muhtemelen biyerlerden para bulmuş olmalılar. go go tar tar gelsin paralar
    Hamdım Piştim Yandım

5. İlk paylasimda babala duvar çatladı diyor. Tüm Türkiye bunu öğreniyor özellikle yerel halk. 3 gün sonra baraj yıkıldı soylemtisi çıkınca herkes panik oluyor. Insanların aklına o hengamede Baraj yıkılabilir algısını babala verdi. Milletin paniginn asıl sebebi 3 önce atılan tweetter çünkü insanlar baraj yıkıldı kaçın durumuna hazırdı.

aracı kurumlar viop 30 kontrat teminat tutarını 2 kata çıkarmış.....7.200Tl den 14.400TL ye çıkarmışlar.....Çok büyük dalgalanma gelecek önümüzdeki günlerde.....çok batan olur viop da bu müdahalelerle.....

viop 5315.00 ile açıldı yüzde 5 yakın...

8. bu arenadaki kişiler olayların üstünün kapatılmasına izin vermemeliler
    bugün, yada haftaya hangi gün olduğu önemli değil, borsa açıldığında 5 gün üst üste tavan olsa, herkesin zararı kapansa bile KAMU VİCDANİ rahatlamayacaktır mı demeliyiz?

Bu tür vakaların yaşanmasına izin verilmemesi bakımından Yapılması gerekenler;

1. BIST yönetimi sebep oldukları yönetim hataları sebebiyle görevden alınmalı
    2. YF ve İNFO üzerinde yapılan işlemler incelenip manipüle edenler tespit edilmeli.
    3. Bir daha ENDEKSİN kişi veya kurumlar tarafından manipüle edilmemesi için tedbirler alınmalı.
    4. Geri alım açıklamayan şirketler için yaptırım olacak mı? bu madde bu güne kadar neredeydiniz biz söyleyince mi aklınıza geldi denilmeli.

Sayfa 329/1002 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •