Europower arzı da epey ötelenecek gibi duruyor...Geçen hafta arz olacak olan Göknar gıda arzı bile iptal edildi...Bakalım bu durum nasıl etkileyecek Gesan'ı...
Europower arzı da epey ötelenecek gibi duruyor...Geçen hafta arz olacak olan Göknar gıda arzı bile iptal edildi...Bakalım bu durum nasıl etkileyecek Gesan'ı...
Bugün büyük firmalar tavan ve civarı yoklayacak. Gesanin çapını tam göreceğiz bugün
çarşamba günü olan işlemler iptal edilince gesan fiyatı 222 olması gerekmiyor mu bende 199 görünüyor bilgisi olan
saglam emin adımlrla ilerliyelim ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
neyse biraz nefes aldik,
Sali alsammi almassam mi karasizim, keske almis olaydim ama bicak kemikte zaten , borsa yukseldi ama aceba bu sunnii bir yukselismi ?
yonetim, bak yukseltiyoruz, destekliyoruz mesaji mi veririyor
biliyorsunuz bunlara pek guven olmuyor, haftaya aceba gene yataya baglar mi ?
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
bakalım bu yukseliş furyası ne kadar sürer bist bugun çosuyor..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Hükümet borsayı destekleyecek güçlü hamleler yaptılar...
Açığa satışı yasakladılar
Bes (bireysel emeklilik sigortası)şirketlerine BIST ten nakitleri ile %10 hisse alma zorunluluğunu %30 a çıkardılar
Daha önce bir hisseden en fazla %1 alma miktarını %5 e çıkardılar
Şirketlerin kendi hisselerini alırken ödedikleri %15 stopajı kaldırdılar
Yine temettuden alınan %15 lik stopajı da kaldırdılar
Hisseler üzerindeki tüm tedbirleri kaldırdılar
Bunlar borsayı teşvik eden çok değerli tedbirlerdir..umuyorum ki bunlar kalıcı olarak kalırlar..
Msci turkey endeksi dün %8 prim yapmıştı ..bu gün de %9 çıkış yapmış..yani bu gün de tavan olacak bir çok hisse...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
erken devre kestik bugun...
Yer İmleri