Sayfa 357/1002 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. 23 DERECE @yirmiucderece

Habertürk'ün Adıyaman'dan yaptığı canlı yayına dalıp "Cumhurbaşkanı yüzü yetiyorsa buraya gelsin?" diyen sağlık emekçisi B.A.'nın evine polisin gidip tutanak tuttuğu, hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret ve halkı kışkırtma" iddialarıyla dava açılabileceği bildirildi.

sağlıkcının canı yanmış inşaallah böyle bir dava falanda açılmaz

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    artık borsanın açılacak mı kapanacakmı ne tür önlemler alınacak ne gbi yasaklar geleceğini yandaş gazetecilerden öğreniyor millet öyle bir durum yani.

vardı kulağı kesik burada bes alıyor mu diye bidaha soralım
    emlak buradaki durumu şöyle düşün eskiden otopark işinde deynekçiler vardı sonra onu resmileştirdiler ıspark oldu ,
    bizim badem spor da depremle beraber işin içine resmiyet katmak için varlık,bes vs olaraka geri döndü ,
    bundan önce kredi ile dönen oyun 2022 deki 22 milyar tl çoğu onların eseri ,
    şimdi varlık,bes le oyun döndürüyorlar bir nevi er ryan devlet eli şimdilik kurtarılıyor
    kaç gündür YF hikayeleri dinliyoruz baksın millet bugun gedik yatırıma hangi tahtalara bu kadar rahat giriyor bu kadar rahat para kazanıyor sorgulayan varmı yok bu yüzden alan satan bizim çocuklar gibi düşün
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Bes alımları henüz başlamadı adamlar tahvili nakde dönemediki. O yüzden daha Bes ciler alamadı demiştim

Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Hangi ulkede yasadiginizi unutmayin
    BIST dolar bazinda en az %35-40 deger kaybetmeli ki biraz cazip hale gelsin
    fiyat destek direnç rakam konuşmadim farkettiyseniz.yönlendirici yazmamaya gayret eden biriyim.yon fikri de beyan etmemeye gayret ederim yuzdev35 40 yukselir duser diyemem.onu yatirim uzmanlari soyleyebilir.
    10 aydir yaziyorum .gerekir yapar eder i birak edebilir yapabilir bile diyemem ben.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. BİNAYI yapan Müteahit varsa tabiiki hapse girsin anladık Yahu bunu denetleyen yapı denetim Ruhsatı veren imzayı atan belediye yetkilileri
    İçinde oturan ev sahibi kiracı Hatta önünden geçip bu binayı belediyeye şikayet etmeyen vatandaş bile içeri atılmalı değil mi?

6. Engin YILMAZ
    @enginn_yilmazz
    ·
    4s
    Borsada işlemler yasaklansın olayı bitti mi? Bugün ortam sessizde.. Herkes enkaz altından kurtarıldı mı? Herkes piyasaya erişebiliyor mu şu an? Yoksa sadece borsa yükseliyor diye mi sessizlik var?

ne güzel söylemiş Engin bey bende aynı düşüncedeyim imtihanlar bitmiyor bu dünyada.
    sabahta iftira atan dallamanın kafasında adam çok süslü cümlleler kullanmayı severler ama kalpleri çürük ,
    bu yüzden yenileceksiniz...
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

o ne öyle yaw

bırak depremi . durduk yere yıkılacak gibi duruyo

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bu tip yükselişlerde benim aklima da
    1)araba bozulmuş direksiyonda palavari bir aga,ve onu yokuş yukari iten marabalar(sen ben ve o)
    ....
    2) "kusursuz fırtına" filminin sonlarina doğru dev dalga gelir,dalganin tam tepesine doğru bir anlik kara bulutlarin arasinda parildayan güneş gorunur ve sonrası gene dalga gene engin deniz...(film ismi yanliş okabilir)

umarim öyle birşey olmaz (çoğunluk olmasin istiyor zannımca).Hep çoğunluk kazansın istiyorum.palayı tanımıyorum.
    eskiden iyi insanlar iyi şeyler, kötü insanlar kötü şeyler yapar diye seçerdim vekaletini alacağım kişileri.

Hangi ulkede yasadiginizi unutmayin
    BIST dolar bazinda en az %35-40 deger kaybetmeli ki biraz cazip hale gelsin
    fiyat destek direnç rakam konuşmadim farkettiyseniz.yönlendirici yazmamaya gayret eden biriyim.yon fikri de beyan etmemeye gayret ederim yuzdev35 40 yukselir duser diyemem.onu yatirim uzmanlari soyleyebilir.
    10 aydir yaziyorum .gerekir yapar eder i birak edebilir yapabilir bile diyemem ben.
    Bilakis aynen katiliyorum yazdiklariniza
    son dalga geliyor, su an herkes bir sarsinti geciriyor cunku ralli sona erdi ve agalar oldurucu darbeyi vurmaya hazirlaniyor
    Her an ayaginizin altinda boslugu hissedebilirsiniz... sonrasi malum

Sayfa 357/1002 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •