Sayfa 407/1002 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Devre keserlerse iptal edilir olur biter, dert ettiğiniz şeye bakın yahu
    evet, günün özeti bence...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    her yer devre kesti

gün dibi buralarda kalması lazım..
    aksi ihtimali düşünmek bile istemiyorum
    Ooo tavacı Kemal, pardon tavancı Kemal, beklediğinden zayıf bir piyasa oluyor sanki

Bu arada eksiye geçip biraz korkutması lazım, teknik vs bir satış gelmeliydi, bu kadar güçlü olması 5500-6000 hedef aralığımın üst bandı olan 6000 e yaklaşma ihtimalimizi arttırdı bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Tokatın gülü dün sallıyordun ya bana isteseydim dünde mal alırdım , bugunde 5300 den mal boşaltırdım biz tredarız ama 2 yöndede olmadım kendimce sebepten ağlayanın malı kimseye yaramamıştır ,Bkma bugun yarıyor gözüksede bir gün bir yerde çıkar.Ama herkesin tavrınada saygım var.Ama dün bana iftirada bulunduğun için sana hakkım helal değil..
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Şu KCHOL f/k sını yalnız buraya yazmayın.
    Whats upp dan patrona da yazın.
    bu da kaadının ederini bilmiyor.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

KOZAL,PGSS,GUBRF... en sağlam düşenler

6.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    abi o değil de fon 10 milyar alacak diyor ya virmanla alıp borsadan aldık bitti derlerse kime hesap soracak millet???

her şeyleri şaibeli bunların...
    niye virman yapsın, hepsini yazar kademeye- fon da çizer tek kalem aynı anda..
    komisyon mu ödemek istemiyorsun tek kalem bi işlem için, anlamadım..
    borsanın nasıl işlediğinden pek bi bilgin yok anlaşılan

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Emeği geçenlere teşekkürler

Ben masadan kalkıyorum kolay ve hızlı temiz vurgun oldu benim için

Masanın sindirmesi lazım ben kaçar enayi felan değilim yani parayı kaptıracak
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Tam zamanında malı yapıştırıp masadan kalkmışım

şuan almak istesem yüzde 3 civarı iskonto var )))

gider ayak bir tur daha dönebilirim )))))
    şuan almak istesem kabaca yüzde 5 civarı iskonto var saatler içersinde olan iskonto hani takipte pusudayım
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hayır etkisel olarak yoklar...

takas olayı ayrı...

onu zaman ilerledikçe görücez...

birisi yazmıştı bugün merkez bankası fonların elindeki sabit getirili kağıtları alıp nakit verecekmiş....

belki ondan sonra gelirler..
    Bu konuda yalan yanlış çok yorum dolaşıyor özellikle Twitter da. Bugün hisseyi alıp ödemesini t+2 de yapmayacak mı, yok regülasyon olarak yapamıyorsa, para piyasasından borçlanıp da yine alır. Bence bu kadar senaryo yazmaya gerek yok, net olan 10 milyar mal alınacak, bugünkü gevşeme sonrası süre de uzamaz. Haftaya Cuma’ya kadar süre var, çarşamba günü yavaş yavaş poz azaltırım ben spotta. Vadelide zaten bugün de iyi fırsat verdi, çok dalga olur önümüzdeki 4-5 günde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 407/1002 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •