Sayfa 437/1002 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    son 1 saat baya haşmetli geçecek.
    Bence de .
    Kapanış kırmızı olmasa da bir tık üstü olur gibi.
    % + 1 kapanış makul gibi

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bence de .
    Kapanış kırmızı olmasa da bir tık üstü olur gibi.
    % + 1 kapanış makul gibi
    şuan bes fonunda alım yapanları düşünüyorumda. wc ye bile gitmeden çay bile içmeden hunharca bütün düğmeyelere basıp alım yapıyordur

3. Sistem bayağı karışıkmış ama çözdüm biraz. SEDDK diyor ki;

"Bu bağlamda, hem fon performanslarını artıracak hem de ülkemiz finansal piyasalarının derinliğine ve üretim odaklı ekonomi politikasının desteklenmesine katkı sağlayacak bu değişikliğin hayata geçirilmesi için katkı fonlarının portföy sınırlandırmasında değişikliğe gidilerek kamu borçlanma araçlarının asgari oranı %70’ten %50’ye indirilmiş, hisse senedi oranları ise %10’dan %30’a çıkarılmıştır. Hisse senedi yatırımları ise ikiye ayrılarak belirli endeksleri takip eden borsa yatırım fonlarına, fon portföyünün asgari %10’u oranında yatırım yapılması temin edilmiştir."

Yani BES'lerin devlet katkısındaki hisse senedi ağırlığını %30'a çıkarıyor, ama portföyün %10'u oranında da BYF al diyor.

Bugün Halk Yatırımın aldıklarına bakarsanız, ilk iki sırada Ziraat Portföy'ün BYF'leri var..

Halk Yatırım BYF alınca, Ziraat Yatırım da doğal olarak piyasa yapıcı olarak karşı bacağında satıcı oluyor.

Sonra da sattığı (yarattığı) BYF için gidip hisse alıyor. O yüzden AKBNK, ISCTR, GARAN, YKBNK'ta Ziraat birinci alıcı..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şuan bes fonunda alım yapanları düşünüyorumda. wc ye bile gitmeden çay bile içmeden hunharca bütün düğmeyelere basıp alım yapıyordur

Aynen öyle görünüyor.
    Abi Ereğli düşüyor yok yok Akbank’a sahip çık aman abi…
    Bakalım , şu son 2 yıl neler neler yaşandı.
    Kulak arkası falan kalmadı.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tüp tavanı bozdu lemur abi sende de ne göz varmış bea
    Bende de sasa var bozuyor...ama kormuyorum....yarın kısmetse verecem.....paket paket ürkütmeden......

5700.40.....................Long...... bu sefer yüklü ....ölümüne..............hasetle takip eden buluta gelsin.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yapışır tekrar
    Hakkaten yapıştı, mıknatıslı herhalde
    Hamdım Piştim Yandım

8. Kapasitesinin büyük kısmının bulunduğu isdemir halen kapalıyken ereğli 2 günde neredeyse %20 yaptı. Gerçekten ilginç günler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 437/1002 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •