Sayfa 168/1001 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Kahramanmaraş'ta depremin 258'inci saatinde Ebrar Sitesi enkazdan Neslihan Kılıç isimli bir genç kız daha sağ çıkarıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade VIII

Ebrar sitesinde tüm bloklar yıkılmış öyle bir yerleşim düzeni olamaz , bu tür yapılaşmaya izin veren herkes suçlu .. 250 den fazla vefat eden varmış ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Hatay ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hatay ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
    22:47’de Hatay Arsuz açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Ne bu yahu Bilimsiz İnanç toplumu olmaya itilmek.

Bilimle İnanç iç içe haliyle olur.

Her şeyi ALLAH yaratıp verdiğine göre.

BEYİN de ALLAH tan ve kullan diye vermiş,başkasına ipotek et diye vermemiş ya.

Japon ya deprem ülkesi diyorlar hikaye esas DEPREM ÜLKESİ biziz ve Binalarımızı depreme dayanıklı yapmak zorundayız.

Bu uğurda rüşvet veren,alan artı yolsuzluk yapanları idam etmekde gerekir.Cinayetlerden.

İmar barışıda başta değerlendirilmeli.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6. Bu depremden çıkacak molozlar nasıl bertaraf edilecek acaba? Hatay, iskenderun tarafındaki molozların denize döküleceğine adım gibi eminim ama maraştan, adıyamandan moloz taşıyıp denize dökerler mi emin değilim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,825
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Günaydın TÜRK MİLLETİ

Ne bu yahu Bilimsiz İnanç toplumu olmaya itilmek.

Bilimle İnanç iç içe haliyle olur.

Her şeyi ALLAH yaratıp verdiğine göre.

BEYİN de ALLAH tan ve kullan diye vermiş,başkasına ipotek et diye vermemiş ya.

Japon ya deprem ülkesi diyorlar hikaye esas DEPREM ÜLKESİ biziz ve Binalarımızı depreme dayanıklı yapmak zorundayız.

Bu uğurda rüşvet veren,alan artı yolsuzluk yapanları idam etmekde gerekir.Cinayetlerden.

İmar barışıda başta değerlendirilmeli.
    En büyük deprem bölgesi o bölge,çünkü ana fay bölge kuşağının başlangıç noktası,şiddetleri 8-9.5 arası,bu kuşak dünyayı sarıyor kıta sahanlığı için,kuzeye sarkarak amerikaya ulaşıyor,kaliforniyaden şiliye kadar uzanıyor,japonlar yıllarını verdi deprem için,onlar için bizdeki depremler onların yanında yavru kalıyor,çünkü biz tarım arazilerine evler yapıyoruz,üstelik dayanaksız,bu gelenek cahiliye döneminden gelmektedir tarımlan uğraşan ilkel topluluklar gibi,yani bizde hala ilkeliz ilk insan topluluğu gibi.

TCMB Başkanı Kavcıoğlu, Merkez Bankası'nın 30 milyar lira bağış yapmasına açıklık getirdi. Kavcıoğlu, ''Bu para devletin parasıdır, milletin parasıdır. Milletin parasını da millete vermekten daha doğal bir şey yoktur" ifadelerini kullandı.

Sayfa 168/1001 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •