VÝOP -1.5 açýlýþ yapmýþtý bu endexsi ilk safhada etkiledi,þu sýralar pozitif gözüküyor borsa,güvenilirmi bunuda siz düþünün,borsaya destek açýsýndan ekmek ufaðý attý önüne iktidar,bizim için deðil o,sadece kendi elamanlarýný kurtarmak içindi,bekleyip göreceðiz portföyümde hiç deðiþiklik yapmayada niyetim yok,sadece hisseler arasý deðiþ tokuþa devam...ytd.
günaydýn arkadaþlar
HALKTV medya mahallesinde EMÝN ÇAPA var.. bankalar hakkýnda konuþuyor
izleyin derim
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Baktým eðitlmiþ köpekleri gördüm,üstelik kolombiyadan bahsediyor,yani mafya fuhuþ ülkesi,devamlý bu yönde iktidarý uðraþ veriyor,gelelim bizim ülkeye,deprem yönünden bütün ülkelerden geri plandayýz,resmen içim burkuldu,bunun sebebi tek adam idaresidir,elbet bu yönden cezalanacaklar,ama ne yazýkki geriden býraktýklarý enkazlar ebeddiyen unutulmayacak,bende eski afet uzmanýyým 70 yýllarýn,japonlarlan çalýþýrdýk,afet olunca orduylan beraber çalýþýrdýk,o zamanýn þartlarý teknoloji olarak o zamandan çok iyiyiz,ama þimdiki iktidar yüzünden çok geriyiz,üstelik bütün fonlar soyuldu,hesap sorsan cevap yok,enkaz baþýnda bekleyen kurtarma ekibi tek adamdan emir bekledi 3 gün,tviti bile kapadýlar,yaradan bellalarýný versin![]()
Hatay Rende sitesinde binanýn kolonlarý kesiliyor
Avukat kolonu kesilen binanýn kreþ olacaðýný öðrenince durumu, belediye ve valilige bildiriyor kimse dikkate almayýnca savcýlýða suç duyurusunda bulunuyor, savcý da takipsizlik veriyor
Depremin özeti iþte bu
Binalara Güçlendirme yapmayýn, zayýflatmayýn yeter
Depremin ilk günleri paylaþmýþtým
Yýkýlan yerlerin büyük bölümünün þehrin en merkezi caddeleri olmasý tesadüf deðil
Yine bir deprem olursa, zemin katý Banka,market,lokanta,oto galeri olan evlerde oturanlar en fazla tehlike altýnda olanlardýr
Danýþtay saldýrýsýnýn faili avukat Alparslan Arslan, Maltepe Cezaevi'ndeki koðuþunda ölü bulundu. Arslan'ýn intihar ettiði belirtilirken cenazesi otopsi iþlemleri için Adli Týp Kurumu'na götürüldü.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri