Sayfa 471/1002 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: Viop XLVIII

SPOT da piyasa satmaya devam ederken, alıcı tarafı daha da güçleniyor görünmekte,

2.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Gölcük te yıkılan binalar temizlendi.Sanki orada hiç deprem olmamış ve deprem bölgesi değilmişcesine.
    Her kasaba ve sehirde görsel hafıza ve ders alınması için mutlaka depremde yıkılmış bir kaç bina yada sokak kurtarma çalışması bittikten sonra aynı şekilde bırakılmalı.
    O bölgeye giden ve yaşayacak olanlar aradan geçecek zaman ve yıllar sonra yıkılan binaları görüp her zaman ders almalı. 20 yıl sonra kuşak değiştiğinde kimse depremi hatırlamayacak yada yıkıcı etkisini önemsemeden gene aynı hataları yapacak.
    Gene aynı temizleme hatası yapılacak.
    Her şehirde bir mahalleyi aynen bırakmalılar.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bi yandan borsayı ayakta tutmak için olmadık taklalar atacaksın, öte yandan anayasa yı iplemeyeceksin, sonra borsa niye düşüyor, ona buna saracaksın. Bugün çıkıp seçimler zamanında yapılacak deseler borsa kendisi zaten ayakta durur.
    sence seçim olacak durum var mı....vicdanına sor.....10 şehir yakın yerle bir olmuş.....onlar nasıl oy kullanır...bu durumdayken.....seçim ertelenmesi kaçınılmaz.....görüyorum.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Vicdanla seçim arasında ilişki yoktur.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Gene aynı temizleme hatası yapılacak.
    Her şehirde bir mahalleyi aynen bırakmalılar.
    aynen bırakılmalı ....yoksa kısa sürede unutuluyor malesef.....kesinlikle bırakmalı.....gelecek nesil görsün.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Bu kadar alim var madem piyasa neden cikmiyo bank of aldiginin yarisini verse iyice yamulur endeks..
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT da piyasa satmaya devam ederken, alıcı tarafı daha da güçleniyor görünmekte,
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Tradingwievda gördüğüm altın hacim bilgisinin temeli varsa onsun 1450 atta 1227 yolculuğu çoktan başlamış demektir.
    Benim aklimla alıp satmayın haa. Üzülürsünüz.

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Bu kadar alim var madem piyasa neden cikmiyo bank of aldiginin yarisini verse iyice yamulur endeks..

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    @DJKARIZMA06 görüneni okuyorum ben! takas oyunları olabilir tabi ki!
    alıcı yok ki BofA versin zaten piyasa satıyor, bu durumda daha da alacaktır, bakalım kapanışa doğru belli olur,

Sayfa 471/1002 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •