Sayfa 487/1002 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Sn Hocam,

O kadar hisseyi niye satıyorlar niye alınıyor ve neden o kamyonlar dolusu para lazım. Bedavadan kimse malını satmaz bu saatten sonra, kar ı olup realize eden satsın. Gayrimenkul ve Emtia malum. Yüz iki yüz baz puan faiz indirimi konuşuyor piyasa. E nereye gidecek bu para ??
    Bana öyle geliyor ki kime ne yıkabilirlerse yıkıp yola devam edecekler ta ki ertelenmiş seçim beklentisini oluşturana değin. Ondan sonra başka bir hikaye..

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    fonlar alıp bir süre satmayacak ya
    ha o miktarı düşün sonra borsada kalan hisse senetlerinin hepsini almak için kaç kamyon para lazım bi hesaplayıp deyiverin,

gidip ve beyaz kağıt+boya vs alayım bide kamyon kiralıyayım
    matbaa işi yapan tanıdık var mı?
    hocam sen ne diyosun bu hisse vadelilerin eksi makas çalışmasına, daha 10 gün var vade sonuna..
    opsiyonlarda hacimli bi fiyatlama var mı ?

3.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Böyle bir para girişinde (1950 milyar) endeks eğer bu kadar gitmiyor ise ya birileri anlaşmalı fiyat üzerinden kademeden mal devrediyor. Ya da muazzam bir satıcı var ki eğer bu şık doğruysa haftaya vay halimize..
    Benim izlediğim tahtalarda Ziraatin öyle tahtayı süreyim gibi bir derdi yok. Aktiften alıyor alıyor sonra yaslanıyor sonra tekrar. Veren versin vermeyen varsa başkası verir ya da yarın alırım modunda gibiler. Ha veren de çok tabi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen niye açıklama yapıyın ki, ben caho ya diyorum dikkat et deye, dımdızlak kalmasın. zaten Ayasofya abide bi dene numunelik yırtık don var, incir yaprağı mı arayalım
    ceviz yaprağınıda düşün derim.cevizle kilosu aynı olabilir .Bi sor Alper e Bozkurt.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    vadeliler iağıda çok yoğun short açılıyor tabanlarız üç vakte
    Abi bana endekis düşerken en önden koşacak senet lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bu retorik bir soru olsa gerek.
    yoksam hesap kitap işlerine zaten sen bakıyon hacı. bizimlen eğleniyin mi yoksam.
    gizli yazıyı okumadın mı?
    kamyoncuyu ben bulurum.
    matbaacı var mı?
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. Sayın sindoma, Ocak ayında ki düşüşte kredili mallar baya kapanmış olabilir. Sonunda çıkan haber de kredili sıkısan birine operasyon diye anlatılmışti.

Bir de tüm endeksi almak için ne kadar para lazim sorusunu anlayamadım. Bütün yatırımcıların hissesini bu fiyatlardan satmak istediğini size düşündüren ne oldu sayın Bearbull?

8. Ereglinin spotla vadeli eşitlendi. Du bakalim nolcek.

Sayfa 487/1002 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •