Sayfa 505/1002 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Ayarını bozdugun kantar gün gelir seni de tartar.
    Da.
    O gün ne zaman. Işte bütün mesele bu. Şahsen şöyle bir planım var. Önümüzdeki hafta 4800 altında kapanış olmadıkça elimdeki kağıtlarla gittiği yere kadar giderim. 4800 altında ıki gün kapatırsa o zaman bakarım.
    Bir de soyle bir gözlemim var. Sanki ereglinin zamanı gelmiş gibi hissediyorum. Mal çıkarken eregliyi katalizör olarak kullanabilirler gibi geliyor. Belki de benim portföyün çoğu ereğli olduğu icin öyle geliyordur. Ha ben bunu neden yazdım onu da bilmiyorum. Okuyanlar bana uymasınlar.

2. acaib şekilde titanyumlu sehir efsaneleri var,yapmayın yaw hastamısınız şakamısınız sıyırtacam az kaldı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Dünyanın düz olduğuna inananlar var ise kıtaların hareket etmediğinede hayli inananlar var.Komplocular şimdi Haarp dan sonra yeni teori bulmuşlar kendilerine demekki.

4 milyar yılda soğuyan yer kabuğunun hareketleri.
    Sıcaklık,gün süresinin değişimi,gaz yüzdelerinin değişimini ve ilk bakterinin ortaya çıkışını gösteren bir video paylaşayım.
    https://www.youtube.com/watch?v=Q1OreyX0-fw

Rahatlatıcı bir videodur.Videodan sonra dünyaya sittir çekme hissi uyandırıyor.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    -------------------

Buradan şunlar çıkarılır,

1) BIST 30, BIST Likit Banka, BIST Banka Dışı Likit 10 ve BIST Katılım 30 endekslerindeki paylarına BYF aracılığıyla yatırım yap ve fon portföyünün %10undan az olmasın.

2) BIST 100, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi, BIST Kurumsal Yönetim Endeksi ve Borsa İstanbul A.Ş. tarafından hesaplanan katılım endekslerindeki payları kendin de alabilirsin.

Sonuç olarak,
    Çıkarım 1'e göre yaptıkları takasta Yatırım Fonu olarak görünürken
    Çıkarım 2'ye göre yaptıkları takasta Emeklilik fonu olarak görünür.
    güzel bi soru, emeklilik fonu portföyüne ziraat byf aldığında, takaslarda yatırım fonu olarak gözüküyor olmalı, oysa parayı koyan emeklilik fonu.. şimdiye kadar bu ayrım merakımı celbetmemişti zira benim nazarımda emeklilik fonu ve yatırım fonu bi ayrıma gitmeye gerek yok, ikisinin toplamı kurumsal yerli yatırımcı yada yerli fonlar..

en geç salı akşamı işlem ve takasları inceleyip bunun cevabını buluruz.. tefas fon bazlı olarak günlük hisse dağılımını vermiyor, onu verse hangi fon almış aşk diye görürüz.. mesela 16.kasım hekts tarihi zirve 51 TL ana ortak oyak 33 milyon lot mal satmıştı, bunu 30 milyon lotu yatırım fonları almıştı.. bu yatırım fonları oyak yatırım fonları mı, yoksa muhtelif yatırım fonları mı merak etmiş konuşmuştuk burada.. en azından aylık bazda görebiliyor muyuz ? en azından kasım ayında kimin portföyünde hekts pozsiyonu artmış, az değil 1,5 milyar TL hektas

5. Tas.toprak kimyasal lar olumlu ayrılacak gibi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. enkaz altindan cikan sahipsiz kasalar kimin kasasina gidiyor? devlet bankalarinin?

7.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    enkaz altindan cikan sahipsiz kasalar kimin kasasina gidiyor? devlet bankalarinin?
    Emanete alınıyordur diye düşünüyorum.
    Dün bi video gördüm. Enkaz bildiğin moloz yığını olmuş. O enkazdan 2 milyon dolar bulmuşlar. Sayarak polise teslim ediyorlardı.
    Yani mesele yalnizca fakirlik de değil.

8. tezahurat edelimde İFŞA etsin ......

https://www.borsacidan.com/2023/02/1...ba-dur-demeli/

Sayfa 505/1002 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •