Sayfa 506/1002 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Yukardan malda yakalanmis kimse bu guducu bey.. borsada karda var zararda bilmiyormu
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    tezahurat edelimde İFŞA etsin ......

https://www.borsacidan.com/2023/02/1...ba-dur-demeli/
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Yukardan malda yakalanmis kimse bu guducu bey.. borsada karda var zararda bilmiyormu
    i.
    bir zamanlar antepli Mehmet Mustafa Gürban (umutsarı) la diğer sitedelerdi şimdi ayrı düşmüşler heralde

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bir zamanlar antepli Mehmet Mustafa Gürban (umutsarı) la diğer sitedelerdi şimdi ayrı düşmüşler heralde
    Bunların ilk işi feniş de olmuştu. Tam operasyon başladı ertesi gün galip Öztürk ve mecbur soruşturma aldı, feniş iki taban yedi, sonra topladılar, derken adını sayamayacağım kadar operasyona birlikte imza attılar. İçlerinde en büyük sanırım kervanda yapıldı. O yüzden borsada BİST 30 dışı işlem asla yapılmamalı.

Umutsarı burada vukuat çıkarıp sonra küstüm diyip yeni forum kurup. Orada kuran dağıtan zat değil mi. Yanlış mı hatırlıyorum.
    bir halt olacağı yok.

5. Ah ulan ah
    40 yıllık bir terör örgütü lideri, toplam 20 bin kişinin katili
    20 yıllık bir devlet baskani, 1 günde 60 bin kişinin katili

bir şey olduğu yok. belli ki yıllardır farklı aracı kurumlardan toplanmış mallar paket halinde dün asıl sahibine teslim edildi. veya anlaşmalı olarak bir gruptan yeni ve başka bir gruba aktarıldı.

bu kadar tesadüf olamaz.

borsada b.k hatta borumb.k bir ton kağıt var. yalan değil. sadece ky yolmak için kurulmuşlar sanki.

ama çok ucuz, çok iyi yönetilen şirketler de az değil. hala herkese yetecek kadar mal var. çok kere yazdığım gibi kaçmış göçmüş bir durum yok.

ama işte yeni moda da bu oldu. malını kaptıran hemen klavyeye koşup borsa b.kluyor.

neyse biz işimize bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

7. gün sonu takastaki alınan mala göre endeksin yatay kapatması insanın aklına deli sorular getiriyor ....

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Umutsarı burada vukuat çıkarıp sonra küstüm diyip yeni forum kurup. Orada kuran dağıtan zat değil mi. Yanlış mı hatırlıyorum.
    tamda üstüne bastın kaldır ayağını .....

Sayfa 506/1002 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •