99 depreminde bu ulkenin deprem bilinci yoktu, depreme hazirlik yapacak kaynagi da yoktu.
Pislik nedir biliyor musun? Pislik, Camlica'ya 300 milyon dolara cami dikerken Istanbul'da 93 okulun deprem riski var diye bugun kapatilmasidir. Saraylara, kosklere girmiyorum.
Pislik nedir biliyor musun? Rant icin 20 yilda ulkeyi betona bularken, geliyorum diyen bu felaketlere gozlerini kapatmak, kendi vatandasini kadere teslim etmektir.
Ben ilk deprem anında seçimlerin erteleneceğini düşünmüştüm ama şu an aynı fikirde değilim. Bence en geç Haziranda yani normal tarihinde yaparlar. B.arınç ön alıp prim yapmaya çalıştı ama partisinden bir destek görmedi. Bu hafta Bahçeli grup konuşmasında bu konuya değinmezse iktidarın böyle bir planı olmadığını düşünürüm. Bu hafta Rte ve Bahçeli buluştu kesin bu konu görüşülmüştür.
Dolardaki barajın kapağı zaten tırmalanıyordu bu yeni enflasyon dalgası ile tutmak daha zor hale gelecek. 1 sene daha Doları böyle tutmalarının imkanı yok. Şu an Doları salsalar enflasyona vurucu etkisi 3 ay sonra etki etmeye başlıyor. Seçimi ertelemek demek seneye yüksek dolar yüksek enflasyonla girmek demek. Öyle ya da böyle şu an asgari ücret dolar bazında haketmediğimiz seviyede yüksek. Bu kadar yanlış yapıp bu kadar yüksek $ asgari ücret tüm ekonominin çarklarına zarar veriyor.
Yer İmleri