Arama sonucu : 8011 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kemal kemal bu hafta sonu mazot almamışın anlaşılan arka yoruma bakarsan ben pıst 100 için yazdım sabah saatlik 5130 bandını bana orada 120 dk kapanış yapsın yeter kısa vade.
    birader bunu demişin diyorum -hayır aslında şunu demek istemiş diye atılıyonuz.. herhald şunu demek istedin diyorum, bu sefer de hayır öbür endeks demek istediydik diyonuz.. sizin yazdıklarınıza bi yorum yapmıycam artık, ne haliniz varsa görün.. ben karşmıyorum, günah benden gitti, ama sonra kapıma gelip ağlamayın, tavan olucanı bilmiyoduk demeyin.. demedi demeyin

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    birader bunu demişin diyorum -hayır aslında şunu demek istemiş diye atılıyonuz.. herhald şunu demek istedin diyorum, bu sefer de hayır öbür endeks demek istediydik diyonuz.. sizin yazdıklarınıza bi yorum yapmıycam artık, ne haliniz varsa görün.. ben karşmıyorum, günah benden gitti, ama sonra kapıma gelip ağlamayın, tavan olucanı bilmiyoduk demeyin.. demedi demeyin

kemal kemal ne oldu seni biraz sıkıntılı gördüm yazılanları doğru oku ozaman senin söylediğin ayrı lig durumları bir bak istiyorsan yazılanlara , alıntıladığım bölge sana yakışmamış ben tavan olucak mı diye sormam tavan olacağını gördüğümde tahtada olurum rahat ol.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

kemal kemal ne oldu seni biraz sıkıntılı gördüm yazılanları doğru oku ozaman senin söylediğin ayrı lig durumları bir bak istiyorsan yazılanlara , alıntıladığım bölge sana yakışmamış ben tavan olucak mı diye sormam tavan olacağını gördüğümde tahtada olurum rahat ol.
    yaww espri yaptığımı anlayacanı varsaymıştım, yanılmışım
    kusura bakmayın, biraz fazla gevezelik ettim sabah sabah, gidiyim ben en iyisi ..

.. pause

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •