Sayfa 526/1002 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben en çok bizim paralarımızda beesten hisse almalarını anlamıyorum. Borsa düşünce besler zarar etmeyecek mi. Bu zararı bes katılımcılarına yansıtmayacaklar mı devlet katkıları kuş olmayacak mı.borsa uçarken devlet katkılarına borsa fonlarına çevirmeyenler. Borsa 3 e katlayıncamı besleri akıllarına getirdi.. besleri tam vaktinde terk etmişim.
    Ben genelde bes yatırımı mı borsa ve altında tutuyordum. Benim yatırımım beste 5'e katlamış. Devletin ki 2 ye katlamış. 1500 lerdeyken devlet %50 bes yapsaydı diyorum.

Kesin olan bir şey var ki bundan sonra inşaat ve inşaata bağlı yapı malzeme şirketleri etrafında bir borsa hareketi olacak. Çimento ve demir-çelik bu anlamda başı çekerken seramşk, boya vb. şirketleri de harekete geçti. İleriki zamanlarda ise mobilya ve beyaz eşyada hareket görülebilir diye tahmin ediyorum.

3. an itibariyle şubat mart vade eşitlendi...

Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    6130 demek istedin sanırım, endeks vadeli tavanı 6160 zaten.. ama ben endeks tavan olur beklemiyorum, seçici hareket demir-çelik, cam, çimento, gyo- bunlar tavan olur.. bankalar joker kartı, güniçi dalgalanmalar bankalar üzerinden olacak
    kemal kemal bu hafta sonu mazot almamışın anlaşılan arka yoruma bakarsan ben pıst 100 için yazdım sabah saatlik 5130 bandını bana orada 120 dk kapanış yapsın yeter kısa vade.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Seçimler tarihinde yapılacak haberi düşebilir tez zamanda

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de geçen hafta verdiğimiz 5000 psikolojik bölge idi aşağı hareketin devamlılığ olacaksa ,
    yukarda 5130 bandı psikolojik bant hareketin devamlılığı açısından benim graflarda 5130 üzerin 120 dk kapanışlarda 5190-5300 bantları takip edilecek bantlar
    10.30 da yazdık kemal beklentilerim bu yönde
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Kardemir tavanı bozar mı acaba?

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kardemir tavanı bozar mı acaba?
    geçen hafta en büyük oyun onda dediğimde sağ olsun caho hemen aklınca bana msj veriyor şortlayalım mı diye.
    aslında ben orada hazırlık olduğunu anlatmak istedim badem sporun ve yancılarının çöktüğü bir oyun düzeneği mevcut içerdende her haberi tahtaya yansıtıyorlar zaten.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 526/1002 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •