“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Kurum: Yeni þehirler için ilk ihale 22 Þubat'ta, altý dükkân, üstü daire dönemi kapanýyor
Seçim zamanýnda olacak gibi. Görünen o ki hýzlý bir normalleþme(!) çabasýnda iktidar. Diziler, maçlar, survivor vs. baþlasýn talimatý da gelir yakýnda.
Pegasustaki Credit ordinosu bittiyse orasý da 500 üzerine tekrar aday.
bakýn bu borsa bitmesi icin önce bazý kagýtlarýn fiyatýna gelmesi lazým daha önce dedim mesela ÞÝÞE 60 ford 1000 tupras 2000 akbank 25 petkm 25 vs vs vs örnek cok sonra düzeltme olur da YTD yani .)
bizdeki rejimlere rekabetçi otoriter rejimler diyorlar. Bu rejimlerin ana dayanaðý güçlü halk desteði. Bu destek hükümetin de gücünü aldýðý yer oluyor. destek düþerse her ne kadar kendi atasa da bürokrasinin üzerindeki gücünü de kaybettiði için hükümet için risk oluþturuyor bürokratlar. Eskisi gibi biat etmiyorlar. O nedenle bu tür rejimlerde seçim ile sürekli güç tazelemesi ve halen güçlü olduðunun, arkasýnda halk desteðinin olduðu onayý gerekiyor.
Buradan hareketle tüm tuþlara basarak seçime gidileceði ve seçimin her ne olursa olsun kazanýlmaya çalýþýlacaðýný düþündüm bende.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri