Sayfa 527/1002 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kemal kemal bu hafta sonu mazot almamışın anlaşılan arka yoruma bakarsan ben pıst 100 için yazdım sabah saatlik 5130 bandını bana orada 120 dk kapanış yapsın yeter kısa vade.
    birader bunu demişin diyorum -hayır aslında şunu demek istemiş diye atılıyonuz.. herhald şunu demek istedin diyorum, bu sefer de hayır öbür endeks demek istediydik diyonuz.. sizin yazdıklarınıza bi yorum yapmıycam artık, ne haliniz varsa görün.. ben karşmıyorum, günah benden gitti, ama sonra kapıma gelip ağlamayın, tavan olucanı bilmiyoduk demeyin.. demedi demeyin

2. Bulut hocam Thyao bakabilir misiniz rica etsem.

3. iş yatırımdan uzun zaman sonra al mailleri gelmeye başladı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Yine bir Pazartesi klasiği , yüzde 2 yeşil olmazsa rahat etmez...

5.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ben genelde bes yatırımı mı borsa ve altında tutuyordum. Benim yatırımım beste 5'e katlamış. Devletin ki 2 ye katlamış. 1500 lerdeyken devlet %50 bes yapsaydı diyorum.
    yahoo şu trolü niye dikkate alıyosun, bırak kendi kendine hönkürsün gitsin
    -bizim paralarımızda beesten hisse almalarını anlamıyorum" demiş, ulan bi kere senin para değil, devletin parası, sen on yıl sistemde kalırsan o zaman sana hibe edecek o parayı devlet, senin paran diye bi şey yok.. ikincisi, zaten sistemden istifa edip çıkmış herif, hala sistem şöyle olsun böyle olsun diye çavkırıyo, sen çıkmışsın sana ne ?

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    birader bunu demişin diyorum -hayır aslında şunu demek istemiş diye atılıyonuz.. herhald şunu demek istedin diyorum, bu sefer de hayır öbür endeks demek istediydik diyonuz.. sizin yazdıklarınıza bi yorum yapmıycam artık, ne haliniz varsa görün.. ben karşmıyorum, günah benden gitti, ama sonra kapıma gelip ağlamayın, tavan olucanı bilmiyoduk demeyin.. demedi demeyin

kemal kemal ne oldu seni biraz sıkıntılı gördüm yazılanları doğru oku ozaman senin söylediğin ayrı lig durumları bir bak istiyorsan yazılanlara , alıntıladığım bölge sana yakışmamış ben tavan olucak mı diye sormam tavan olacağını gördüğümde tahtada olurum rahat ol.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    ateşi harlıyorlar. devam...
    harlama bitti ise közleme göreceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

kemal kemal ne oldu seni biraz sıkıntılı gördüm yazılanları doğru oku ozaman senin söylediğin ayrı lig durumları bir bak istiyorsan yazılanlara , alıntıladığım bölge sana yakışmamış ben tavan olucak mı diye sormam tavan olacağını gördüğümde tahtada olurum rahat ol.
    yaww espri yaptığımı anlayacanı varsaymıştım, yanılmışım
    kusura bakmayın, biraz fazla gevezelik ettim sabah sabah, gidiyim ben en iyisi ..

.. pause

Sayfa 527/1002 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •