Sayfa 34/1009 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Köyden ziyade küçük kasabalar yerleşim için en uygunu. Kaymakamlık ve Hastane oluyor. Internet hızlı oluyor. Köyde yaşam zor. Ama küçük kasabalarda yaşam orta zorlukta ve yaşam ucuz. Teknik servis vs de kolay gelen yerleri bulursanız yaşam için tercih edilebilir. Emekli için demiyorum sadece beyaz yakalı olup uzaktan çalışanlar için bile küçük kasabalarda yaşam kalitesi şehirden iyi olabilir. Ama köy konusunda negatif olanlara hak veriyorum. En mantıklısı küçük kasabalardan birinde müstakil küçük bahçeli bir ev olması. Maksat para kazanmak değil. Şehir yaşamının pahalılığından kurtulma.

2.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Nedense ilk iş aklınıza emeklileri köye göndermek geliyor. Oysa sığınmacıları ülkelerine göndersinler. Emekliye şehird yaşayacak ücreti versinler ....
    Bunlara aykiri yazan bir mi oldu ?

Dert, emekliyi koye gondermek degil, gecimi nasil saglanir derdi.

3. Raporlu ilaçları aile hekimi yaZamıyor ucuz olan sokak Arası poliklinik dahiliye 350 tl kalp 900 tl sadece ilaç yazdırma için . Hiçbir tetkik dahil değil .

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Olurda köye gitmeyi hanımı ikna edersem. Bir saz çalmayı öğrenmem lazım. İkincisi kendi çapında sağlık tetkikleri yapacak alet edavat ilaç vs alırim bir yıllık öyle giderim. Ha köyde fareler üzerinde deneme fırsatım olursa kafamda baya bir tedavi var. Hatta kanser ile ilgili araştırmalar var bazı arkadaşlara mail olarak atmıştım onun üzerine çalışırım hem vakit geçer hem insanlığa bilime faydamız olsun.
    Birak fareleri, koyun keci tedavi teknisyenligi yap, bir veterinerle anlas, bence fevkalade yaparsin.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunlara aykiri yazan bir mi oldu ?

Dert, emekliyi koye gondermek degil, gecimi nasil saglanir derdi.
    Bu kadar sıkıntılı dönemde yazmak istemiyorum...Bu kadar acı ve hüznünün olduğu zamanda ama

2002 AKP iktidara geldiğinde en düşük Emekli maaşı asgari ücrete eşitken şimdi 0,647 oranına sahip...İktidarın oy deposu Emeklileri AKP diktikçe adamlar AKP bizi sağlam dikiyor dedi ve destekledi...

AKP döneminde garibandan toplanan deprem pardon ÖTV ile yeni zenginler yaratılırken sofrası küçülen Emekliler olmuştur...

Neyse AKP dikmeye devam etsin diye sosyal yardımla aynı parayı maaş diye almaya devam etsinler...

Boş verin gitsin....

6. piyasa sığ mığ.. 19,0213 görmüş az önce inesting'de.. tüm zamanların en yükseği.

İlk depremin (6 Şubat)arama kurtarma çalışmaları bitti galiba artık hiç kimse göstermiyor.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    piyasa sığ mığ.. 19,0213 görmüş az önce inesting'de.. tüm zamanların en yükseği.
    19.1088 gözüküyor.

Sayfa 34/1009 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •