Sayfa 821/1024 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Onlar opsiyon değil future diye atlayayım mı

VIOP'tan opsiyon pazarı var: http://www.borsaistanbul.com/veriler...siyon-piyasasi

Fakat bankalarla pazarlık aşamasında canlı olarak kullanabileceğiniz bir şey değil. O tip bir veriyi kamuya açık ve bedava şekilde bulamazsınız.
    Doğrudur onlar future.
    Yapıcı eleştiriye açığız.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2. ben sattığım euroları 3.50 gibi dolara dönmeyi planlıyorum.
    faizine bakmam.
    oradan zaten pek bir şey gelmiyor.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ben sattığım euroları 3.50 gibi dolara dönmeyi planlıyorum.
    faizine bakmam.
    oradan zaten pek bir şey gelmiyor.
    sn happy, beklerken tl yi aylık mı, günlük mü değerlendiriyorsun?

4. %4'ün altına düşerse oranlar bankada tutacağıma gömerim daha iyi.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    %4'ün altına düşerse oranlar bankada tutacağıma gömerim daha iyi.
    Sn Patrick,

Yeni dolar banknotlarda toprak altı gömü, duvar arkası saklama gibi durumlarda güvenlik güçlerinin kolay yer tespiti yapabilmesi için indikatör marker var. Yani ufak bir cihaz ile sizin yeşillerin yeri tespit edilebilir. O yüzden gömmeyi tavsiye etmiyorum.....
    İlla ki gömecekseniz de elinizdeki banknotların yeni seriden olup olmadığını lütfen kontrol edin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    sn happy, beklerken tl yi aylık mı, günlük mü değerlendiriyorsun?
    günlük ve 3'lü hesap kullanıyorum.
    burgan 3'lü, odea günlük.
    burgan 3'lü hesapta faizler çok iyi tavsiye ederim (euro hariç).
    tl'de 14.25.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sn Patrick,

Yeni dolar banknotlarda toprak altı gömü, duvar arkası saklama gibi durumlarda güvenlik güçlerinin kolay yer tespiti yapabilmesi için indikatör marker var. Yani ufak bir cihaz ile sizin yeşillerin yeri tespit edilebilir. O yüzden gömmeyi tavsiye etmiyorum.....
    İlla ki gömecekseniz de elinizdeki banknotların yeni seriden olup olmadığını lütfen kontrol edin.
    bende altın gömecem.(henüz almadım) . cihazların altını tespit edememesi için bir yol var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bende altın gömecem.(henüz almadım) . cihazların altını tespit edememesi için bir yol var mı?
    Aluminyum folyoya 8 ila 10 kat düzensiz araları boşluklu saracaksınız, daha sonra PEEK (poly ether ether keton) denilen bir malzemeyle tekrar saracaksınız. işlem tamam.
    Feriştahı gelse bulamaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 821/1024 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •