Sayfa 610/1002 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Ciddi ciddi ben long sanıyordum
    Adamın adı ne Bozku(ş) RT. Bozkurt zeka kabiliyet strateji plan konusunda mükemmel bir hayvan. Bizim Bozkuş her ne kadar da tam bir Bozkurt gibi olmasa da benzer özellikleri var.

2. hani fon alışları olacaktı, para mı bitti, ya da birilerine süper çıkış fırsatı mı verdiler?

b şıkı bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    15-16 şubat mesajları

hepsi forumda şuanda var..BUNLARA TERS tek bir yorum gösteremezsin..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Acelemiz yok...Tüm ayılar BIST100: 5300-400 arsında pusuda bekliyor(stoplu short noktam)..Oraya gelsin,longcuları-hissecileri SPK da kurtaramaz...B planı da var..

Tüm cephane tüketildi..Tüm tuşlara basıldı...Oradan poz. alırsam bu sefer hedefe kadar poz. kapatanı eşşekler kovalasın...

Yok tweet yağmuru,nerede devlet,ky. korunsun..bu sefer sökmez...Bence son 2 yılda girenler için fırsat..Bu arenayı bırakın.

Sefer hedef 1.500 puandan az olmamalı...Yo yo...direk kutuma gideyim..İnşallah bu sefer kutu nasip olur.
    Dün sabah ki mesajdır(2706 nolu..saat 10;56) HALA ORADA...önceden düşüncelerimi ifade ediyorum...dediğim yerden poz. açtım.

UZLAŞMA veya 1.500 puan...yada bıst100 de; 5400 üzerinde tüm poz. stoplanır...kanımca max. 100 puan zarar ederim..hatta gün geçtikçe makas azalacağından 50 puan olur gibi..

3 kere battım..batandan elektrik almak isteyen buyursun...

asla poz. güvenmem..kendimce herkes gibi ben de haklıyım..doğruluk payı %51 i geçmez..

başka yorumum yoktur..burada kalsın.zamanı gelince bakarız..
    VIOB da 6.000 üzeri mükemmel poz. yeriydi...dün bıst100 de dediğim 5300-400 aralığına denk gelir..

Günlük sistem GÜN KAPANIŞINA GÖRE sinyal netleşir..Bu gün sabah yukarıdayken al verdi ama şimdi sat devam dedi...yani düşünce al kayboldu...Bu gün sistem açısından karar günü..ŞU saniyede hala sat devam ediyor...

Sistem bazen geç sinyal veriyor..hele günlükler öyle..veya tepki dipten 1000 puan bile olsa sinyal değişmeyebiliyor..

yukarıdaki mesaj dün sabah10:56 daki mesaj..hala duruyor.

Bu doğrultuda sabah 5980-6.010 arası short açtım.Bıst100 oraya denk geliyor..stoplossum 5400(bıst100)...

Kişisel kanımca: seçim,sp500 de düşüş ve depremden maliyeti vs... dolayı bu poz. aldım..Hele bu bes olayı kanımca yabancı için ALTIN FIRSAT OLDU..

Çok yanıldım
    ..ama 5.500 den sonra asla hisse almam ve long açmam...giderse de nasip değilmiş,derim.
    SEÇİME KADAR 5.700 bence dolar bazlı 3.05 yani; seçime kadar geçilmez.

onun için 5.400 üzeri stoploss olurum ama long-hisse almam.Eğer shortlar stoploss olmazsa epey beklemeyi düşünüyorum..uzlaşma veya 1.500 puan kar..Bunlar hep senaryo..%51 den fazla değil.

KISMET ARTIK..bu arada ALLAH RAZI OLSUN. depremde oldukça fedakarca ,sahada yardımda bulundunuz.

not: sistem mesela bu gün al verse bile yine shortları stoplamam..taki 5.400-5.500 aralığı geçilnceye kadar..BU SON STRATEJİYE GÖRE SİSTEME BAKMIYORUM..TAM RAKAMI BİLMİYORUM AMA SANKİ 5120-50 ALTI KAPANIŞTA sistemdeki mevcut sat zaten devam eder..

YANILMA PAYIM ÇOK YÜKSEK..KİMSEYİ ETKİLEME İSTEMEM..AMA DÜŞÜNCEMi EN AYRINTISINA kadar size bu şekilde açıklayabilirim.

4. Borsa birazcık ama birazcık düşeyim hafif akşam pazarı olsun diyor, birileri yok bu kadar yeterli diyor, aynı seviyelerde uyutuyor, düşemeyen borsa kapanışa akşam pazarı yerine toparlar mı ki acep???

5. Gökhan Uskuay
    @guskuay
    ·
    2d
    Şirketler geri alım için 25 milyar TL'yi buldu. Fakat şirketler deprem ve seçim için ihtiyat prensibi içerisinde finansman imkanları içerisinde geri alım yapmayacaklardır. Şirketlerin finansman koşulları rahatlarsa şirketler vergi avantajı ile birlikte hisse geri alabilir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    hani fon alışları olacaktı, para mı bitti, ya da birilerine süper çıkış fırsatı mı verdiler?

b şıkı bence
    Bu işin sonunda yine kayda değer bir düşüş olursa bence ileride araştırılması gereken bir dönemden geçmiş olacağız, kimlere çıkış fırsatı verildiği konusunda... Eğer arkada hoş olmayan bağlantılar çıkarsa, gereken yapılmalı...

7.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Bu işin sonunda yine kayda değer bir düşüş olursa bence ileride araştırılması gereken bir dönemden geçmiş olacağız, kimlere çıkış fırsatı verildiği konusunda... Eğer arkada hoş olmayan bağlantılar çıkarsa, gereken yapılmalı...
    son 2 sene araştırılmalı bence
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    5560-5530 arasına kontratları şimdiden döşemek lazım. Ne olur ne olmaz
    Sildim emirleri bu saatten sonra gelsen de işlem yapmam

Sayfa 610/1002 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız