Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
Ykb 14 den sana iki tane bahşetmiş :D soruna gelecek olursak senin sattığını atiyorum kademede hem py nin 100000 bini hemde benim 100000 binim var bekliyo sen satarsan oncelikle bana satarsin py almaz py ninki kalir atiyorum yukari ben yazdim sen alt kademeden alamiyosun hem pynin 100000 bini var hem benim pydekinden once benimkini almis olursun. Py alis satista o anki değer olan miktari hep koyar. Spot değer önemli varant fiyati için.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
offff offff bir daha offff bu ne yaaaa

ilk alıcı vatandaş sonraki py. ok.
alıcı ne koyarsa aynısı da py koyar. peki ama neden?
ben şimdi 0,20 - 0,21 fiyatında olan bir varantı kaçtan alabilirim? kaç adet alabilirim. ve diyelimki 0,20'den aldık. 0,30 - 0,31 çalışıyor ben bunu satmak istersem kaçtan satabilirim.
almak istediğim fiyatı ve adeti py'mi belirliyor yoksa yazdığım fiyat eninde sonunda görürse alabilirmiyim?
not: elimde 1 adet 0,14 kuruşluk varant kaldı ne olacak şimdi?

akşam kapanış 18:00 değilmi? 18:02'de emir verdim. bu emir gerçekleşmedi ve diğerleride gerçekleşmediği için iptal oldu değilmi?