Merhaba
Ben geçen test için 600 TL emir girdim kabul edildiMi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba
Ben geçen test için 600 TL emir girdim kabul edildiMi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba, nitelikli yatırımcı olduktan sonra her fonun kendi belirlediği limitlerinden alabilirsiniz, örneğin bir fondan minimum 1 pay başka bir fondan 100 pay alabilirsiniz, fonun kendi belirlediği limitler önemlidir. Bende bunu test etmek için deneme amaçlı emir gönderdim Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar, malesef depremin oldugu gun ulkece fena sarsildik, ayni gun de annemi kaybettim, durumu iyi idi ama malesef akciger tansiyonu denen bir durum ile karsilasti ilac tedavisi, oksijen makinesi derken, biraz da dr unun onun moralini bozmasi ust uste gelince..... onun defin islemleri ile ve resmi islemleri tamamladim eve geri geldim simdi de mesajlari okuyorum...
Allah hepimize sagliklar versin, hayat oldukca kisa....
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Bugun ilk RTH lari elde ettim yarin icin de bir miktar emir vermistim gelecekler....
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri