Sayfa 69/1009 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Merhaba

Ankarada fiziki altın alımı için nispeten güvenilir ve makul yer bilgisi olan var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler

2. Haber kanallarında Söylenenlere göre

Seçimde çalgılı, şarkılı müzik kullanılmayacak, reis deprem bölgelerinden başlayacakmış.

3. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar reha kaya forumdaşımız nerelerde ,uzun süredir yazmıyor,umarım sıkıntı yoktur.
    İhtiyarlığa bağlı durumlar dışında bişeyi yok.
    Dişi beli kulu gibi
    bir halt olacağı yok.

5. Toplumun %80-85 ini TÜİK enflasyonu ile %70 oranda soyduğunda burada iki temel sorun ortaya çıkar. Bu soyulan miktar küçük esnafın iflasına sebep olur. Bankada ki tasarruf miktarını azalır. Diyelim ki benim daha önce 5000 TL gelirim vardı. Ben bununla faturalarımi ödüyor market harcamalarını yapıyor kızıma çeyiz alıyor üstüne bir miktar da birikim yapıyordum. Yep modeliyle şimdi aynı gelirle mecburi faturaları giderlrleri ödüyorum, market harcamalarından kuruyemiş tatlı et ve bazı meyveleri çıkardım yada miktar olarak azalttım. Eskiden aldığım çeyizin 1/10 u kadar alıyorum. Üstüne de birikim yerine bankadan ha bire kredi çekip öyle süreklilik sağlıyorum.

6. Bu sene yağış olmazsa durum daha kötü olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Bu topraklar için şehit düşen gerçek vatanseverlerden icazet almışlardır. Yoksa kesinlikle böyle bir şey yapmazlardı. Böyle haberleri gören genç nesil artık vatan için savaşır mı ? Bel ki de bu yüzden profesyonel orduya geçilmiştir.

Sayfa 69/1009 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •