Arama sonucu : 8011 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Trive menkul sizce nasıl komisyon oranı düşük ve matriks verebilecek kurum varmidir aylık hacım fena sayılmaz
    Trive da tüm teminatlar normalin iki katı. Sözde komisyon yok. Bi uygulaması var tam problem. 40 kere aradım da uygulamaya günlük kar verisini eklediler. En son danışmana söyledim ben daha fazla dayanamıyorum. Tekrardan Osmanlı yatırım MatriksWebtradera döndüm

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Trive da tüm teminatlar normalin iki katı. Sözde komisyon yok. Bi uygulaması var tam problem. 40 kere aradım da uygulamaya günlük kar verisini eklediler. En son danışmana söyledim ben daha fazla dayanamıyorum. Tekrardan Osmanlı yatırım MatriksWebtradera döndüm

Sent from my 2109119DG using Tapatalk
    Osmanlı philip tera Ünlü ahlatci acar yfas acaba bunlardan hangisi uygun olabilir 10 binde 5 altında yada o civarda ve matriks ekran veren varmidir sizce

Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Osmanlı philip tera Ünlü ahlatci acar yfas acaba bunlardan hangisi uygun olabilir 10 binde 5 altında yada o civarda ve matriks ekran veren varmidir sizce
    Ünlü

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    çanakçı dede'nin kurumu da uygun verebilir, orayı da bir kurcalayın.... ayriyettten boşta duran para mevzusuna kurumun nasıl muamele ettiği de komisyon kadar önemli...osmanlı' da boşta para durdu mu faiz vermiyor idi. siz para piyasası fonu alarak takip etmek durumundasınız paranızı. tacirlerde de repoya koyuyordu hatırladığım o da kuş kadar faiz veriyor idi , onda da para piyasası fonu almanız gerekir. diğerlerini bilmiyorum.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •