Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Fıstıklı dürüm mü yoksa bundan 3 kilo 760 gram almak mı

2.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhaba

Ankarada fiziki altın alımı için nispeten güvenilir ve makul yer bilgisi olan var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler
    Altınkaynak yetmiyormu.Ulusta halin karşısı.Piyasayı belirleyen kurum

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Nihayet popülist olmadan gerçekleri yazabilen biri çıkmış
    benim iş yerimde 43 yaşında tiplemeler var 99 girişli olup dört gözle EYT bekliyorlar.
    şimdi bu ne kadar mantıklı gerçekten ? bi insanı 43 yaşında emekli edecek kadar zengin ve refah içinde yüzen bir ülke değiliz.
    en azından 50 yaş altı emekli edilmemeli kesinlikle.
    Ne suudi arabistan gibi petrol fışkırıyor, ne rusya gibi doğalgaz fışkırıyor bu topraklarda.
    bu mağduriyetin temel sebebi yaşar okuyanın milletin canına okumasıdır.
    yasa çıkmadan önceki sigortalıları kademeli olarak yumuşak geçişle transfer etmek yerine çubuğu birden sapladı

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Eyt ya iptal edilmeli yada yaş sınırı 52 ye çıkarılmalıdır yoksa ülke iflas bayrağını kaldıracak az kaldı...

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün bizim şarküteriye götürdüm kuzeni .

Peynir reyondaki dükkan ortağı damping yaptı 2 teneke peyniri 1 dakika olmadan sattı .

95 liraya satınca izdiham oldu oradan dururken ezilecektim az kalsın .

Yaşlı Amcanın biri 8 kilo vakumlattı 🤣🤣🤣
    amca peyniri kendi vakumlamış. vacuum cleaner temizlemiş reyonu

5.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Nihayet popülist olmadan gerçekleri yazabilen biri çıkmış
    benim iş yerimde 43 yaşında tiplemeler var 99 girişli olup dört gözle EYT bekliyorlar.
    şimdi bu ne kadar mantıklı gerçekten ? bi insanı 43 yaşında emekli edecek kadar zengin ve refah içinde yüzen bir ülke değiliz.
    en azından 50 yaş altı emekli edilmemeli kesinlikle.
    Ne suudi arabistan gibi petrol fışkırıyor, ne rusya gibi doğalgaz fışkırıyor bu topraklarda.
    bu mağduriyetin temel sebebi yaşar okuyanın milletin canına okumasıdır.
    yasa çıkmadan önceki sigortalıları kademeli olarak yumuşak geçişle transfer etmek yerine çubuğu birden sapladı
    bir süredir iş bulamayan sigortası yatmayanlar emekli edilmeliydi gerisi için yaş şartı esnetilse de bu kadar olmamalıydı.

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Eyt ya iptal edilmeli yada yaş sınırı 52 ye çıkarılmalıdır yoksa ülke iflas bayrağını kaldıracak az kaldı...
    EYT gündeme her geldiğinde sigortalıların ortak beklentisi 50 yaş alt sınır beklentisi vardı...Ama İktidarın oya ihtiyacı olacak ki Demirel gibi herkesi emekli etmeyi tercih ettiler...

Açıklanan Kira yardımına bakınca gerçekten yaşlı insanlara maaş adı altında sosyal yardım yapılıyor...

Neyse İktidarın ihtiyacı olduğundan yasa bu şekilde çıkacak....

Hayırlısı olsun diyelim...

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    EYT gündeme her geldiğinde sigortalıların ortak beklentisi 50 yaş alt sınır beklentisi vardı...Ama İktidarın oya ihtiyacı olacak ki Demirel gibi herkesi emekli etmeyi tercih ettiler...

Açıklanan Kira yardımına bakınca gerçekten yaşlı insanlara maaş adı altında sosyal yardım yapılıyor...

Neyse İktidarın ihtiyacı olduğundan yasa bu şekilde çıkacak....

Hayırlısı olsun diyelim...
    bir sürü de sosyal yardım alan insan var zaten maaşlarda düşünce hepsi birbirine yakınsıyor bu arada çalışan maaşı da asgari ye yakınsıyor sovyetler yolundayız

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    biraz abarttım ama yinede 1 hafta rahat yeter günde 250 gram peyniri çoğu insan yemez
    bahri bekar olunca günlük 250 gram peyniri çok buluyor.
    karı-koca bir de 3 çocuk olunca anlar.

Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •