Sayfa 691/1002 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,256
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Fonlar tarafında da son haftalarda yoğun ilgi ve hacim var. Onlar nereden/nasıl buluyor sizce ? Kim nasıl hedge ediyor ?

Sağlıkla �
    Emir yukarıdan diye düşünüyorum.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu geçiş dönemleri mart nisan spot hissede kalmak pay vadeliye göre daha mantıklı...

bu işinde bir düzenlemesi olması gerekir...

viopta poz alanları önemsemeden çıkıp ben şu gün şu kadar temettü demek insanları uzaklaştırır...

veya en az 2 ay öncesinde açıklama şartı gelmesi gerekir...

bütün pozların mart vadeye taşındıgı sırada çıkıpta 30 gün sonrasına temettü açıklamak hisseye yatırım yapana viopta koyar...

ama bunun düzenlemeside spkda...

cuma günü 100,000 kontrat poz açılmış akbank mart vadede...

bu kararın alınacağını bilen cumadan poz açtıysa nasıl bir haksız kanç oluşur siz düşünün...
    temerettürü yaklaşayasa ve/ veya issenin temerettürüsü konusunda kaotik belirsiz zamanlarda , yakın pay vadeli ile LÖNG taşıdığın isselerden tokatlanmamak için , uzak vadede short açarsın ortam netleşene kadar.

yani mart vadeli akbÄnk LONĞ taşıyorsan , temerettürü konusunda pinpirinkeldiysen bir sonrasıyaki vadede SHÖRT açarsın. olası zarar potansiyelini minimize etmiş olursun.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    açıklandığında teğil açıklanmadan önce
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    seçime ve makas değişimine büyük bir olay olmazsa 75 gün kaldı.
    bankaların ve muhalif hisselerin zamanı geliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Emir yukarıdan diye düşünüyorum.
    Bazı kağıtların takaslarında hem emeklilik fonlarının hem yatırım fonlarının ciddi girişleri var. Acaba yanlış sınıflandırılan fonlar mı var diye düşündüm ben de takasta. Yatırım fonlarında öyle bir para girişi yok çoğunda çıkış devam ediyor hatta.

6. Ben THYAO'dan bedelsiz bekliyorum. Piyasada böyle bir beklenti yok ama sermaye tavanı müsait, pandemi zamanı arttırmışlardı bedelli gerekebilir diye şimdi bedelsiz ile oraya yükseltebilirler. Elimde 4-5 aydır sürekli THYAO var kimseyi etkilemek istemem ama benim beklentim bu piyasaya da can suyu olabilir...

7. Şu Ziraat'in endeks fonları var. Örneğin ZPLIBF. Sonundaki F harfi yerine I yazarsanız o fonun adil değerini görüyorsunuz Matrikste. Ben de yeni öğrendim belki faydalanan çıkar.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    aha pist 30 spot endeks gene geldi referans poğintim 5547 'ye ... tam bir intra-day vur kaç piyasası.

Sayfa 691/1002 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •