kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Mevcut hükümet borsa düşsün istemiyor, hatta seçime yeni rekorlarla girmek istediklerine eminim. Güçleri yetecek mi göreceğiz. Zamanında Garan'ın tabanında 150milyon lot görmüştüm bu piyasada hiç bir şeye olmaz dememek lazım en uç şeyler bile oluyor
OYAK yönetimi 100 FK'lı şirketinde geri alım yapmak yerine şu Arcelorla masaya otursa çok daha faydalı bir iş yapmış olurdu aslında.
Tcell ve asels’i 3% aldı dipten.
Çoğu hisse kıpkırmızı, 5442 gören vob yeşillendi.
Bugün de şu kural geçerliliğini gündeme getirdi.
Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir.
way bee
Ben çıkıp biraz hava alayım, akşama uğrarım.
Hamdım Piştim Yandım
1 milyarlık alım nedir yaw. Varlık fonu da pek zugurtmus.
Tutturmuşlar bir PD/DD=1,25 hikayesi. 2020 yazında Ereğli'de 350 milyon lotluk geri alım programı açıkladılar. PD/DD 1,25'in altına düşerse alıcıyız dediler. 1,09'lara kadar düştüğü oldu bir lot almadılar. Bir yandan da PD/DD'si 25 olan Hektaş'ı geri alıyorlar. Bizim bilmediğimiz bir matematik var orada ama bilmiyoruz işte. Gerçi Ereğli'nin spot fiyatının buralarda kalması benim işime geliyor. Üç beş toplamaya devam ediyorum. Zaten yüz milyonlarca lot yabancı satışı oldu Ereğli'de, şimdi de Arcelor Mittal başladı. 250-260 milyon lot mal var hala adamlarda. Sermayeyi tabana yayalım dediler ama sadece Ereğli'yi tabana yayıyorlar herhalde.
Yer İmleri