Sayfa 692/1002 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Şu Ziraat'in endeks fonları var. Örneğin ZPLIBF. Sonundaki F harfi yerine I yazarsanız o fonun adil değerini görüyorsunuz Matrikste. Ben de yeni öğrendim belki faydalanan çıkar.

zero portföyün kendi inter sayfasında var anlık sürekli yenliyorlar... zero yatırım değil zero portföy sayfası
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bence bist in sahibi forumun cendermesi
    o geldi endekis neredeyse yeşil olacak.
    yoksa bugün koyu kırmızı gelebülürdü
    Emir demiri keser diyelim üüüleyse
    Hamdım Piştim Yandım

3. Mevcut hükümet borsa düşsün istemiyor, hatta seçime yeni rekorlarla girmek istediklerine eminim. Güçleri yetecek mi göreceğiz. Zamanında Garan'ın tabanında 150milyon lot görmüştüm bu piyasada hiç bir şeye olmaz dememek lazım en uç şeyler bile oluyor

4. OYAK yönetimi 100 FK'lı şirketinde geri alım yapmak yerine şu Arcelorla masaya otursa çok daha faydalı bir iş yapmış olurdu aslında.

5. Tcell ve asels’i 3% aldı dipten.

6. Çoğu hisse kıpkırmızı, 5442 gören vob yeşillendi.
    Bugün de şu kural geçerliliğini gündeme getirdi.

Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir.

way bee

Ben çıkıp biraz hava alayım, akşama uğrarım.
    Hamdım Piştim Yandım

7. 1 milyarlık alım nedir yaw. Varlık fonu da pek zugurtmus.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    OYAK yönetimi 100 FK'lı şirketinde geri alım yapmak yerine şu Arcelorla masaya otursa çok daha faydalı bir iş yapmış olurdu aslında.
    Tutturmuşlar bir PD/DD=1,25 hikayesi. 2020 yazında Ereğli'de 350 milyon lotluk geri alım programı açıkladılar. PD/DD 1,25'in altına düşerse alıcıyız dediler. 1,09'lara kadar düştüğü oldu bir lot almadılar. Bir yandan da PD/DD'si 25 olan Hektaş'ı geri alıyorlar. Bizim bilmediğimiz bir matematik var orada ama bilmiyoruz işte. Gerçi Ereğli'nin spot fiyatının buralarda kalması benim işime geliyor. Üç beş toplamaya devam ediyorum. Zaten yüz milyonlarca lot yabancı satışı oldu Ereğli'de, şimdi de Arcelor Mittal başladı. 250-260 milyon lot mal var hala adamlarda. Sermayeyi tabana yayalım dediler ama sadece Ereğli'yi tabana yayıyorlar herhalde.

Sayfa 692/1002 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •