Sayfa 83/1009 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/haber/habe...erem-15663181/

“SGK kan için Kızılay'a para ödüyor" iddiasına Kerem Kınık'tan jet yanıt: Satış değil, teslim hizmet bedeli
    Mevcut kavramlara göre yerden göğe haklı ! Peki ben kızılaya kan verirken neden hizmet bedeli almıyorum. Çünkü; bir başkasına gerek olacak, insanlık adına yardımlaşma diye - BAĞIŞ - yapıyorum. Bizzat yaşadığım olay ; Babamın akciğer ameliyatı için hastane '' bizde yeterli kan yok siz 5 ünite kan getirmelisiniz '' dedi. 5 arkadaş- akraba gittik hastaneye kan vermeye. Bu kez hastane '' bizim kan merkezi sizin kanlarınızı analiz edemez, gecikir. Siz en iyisi kızılaya verin onlar size anında hazır analiz edilmiş kan verirler '' dedi.

Kızılay kan merkezine 5 ünite kanı verdik ve hastanenin kan istek formunu uzatarak 5 ünite kan istedik. Anında hesap çıkarıldı , fatura edildi. Kanları parayla ( iyi para ) aldık, işimizi hallettik. Sonra SGK ' dan tahsil etmek için evrakları gönderdik. SGK babamın hesabına ödediğimiz paranın 1/4 kadar para yatırdı.

2.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Şubat ayı dış ticaret açığı Ocak ayından da yüksek olabilir.
    Euro/Usd parite etkisi, deprem ve enerji kaynaklı etki ile.

Bir gün siyah kuğu finans dünyasına gelip te yatırdığınız döviz bizde yok TL verelim denir ise.
    Helalleşilir sonunda ne olacak ki.
    Helalleşme olayı siyasilerce bayağı benimsendi. istanbula ihanet edilmiş ALLAH affetsin,

15 temmuz olayında ALLAH affetsin

Deprem oldu neyseki kullardan helallik istendi.

Seçimden sonra bir akşam yada sabah ülkede ekonomi büyük sıkıntıda şimdi yardım zamanı Dövizciler affetsin olabilir mi ? Mümkündür diyenleri duyar gibiyim. O halde , dövizci olmamak lazım. ( gösterilerde kullanılan döviz değil )

Dövizci olmakta sıkıntı yok da,dövizler bankada tutulmalı mı,o konuyu enine boyuna şeetmek de fayda var )))))))))

Yakında çift kurlu ülkeler sırasına gireriz.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/haber/habe...erem-15663181/

“SGK kan için Kızılay'a para ödüyor" iddiasına Kerem Kınık'tan jet yanıt: Satış değil, teslim hizmet bedeli
    Bu meseleye çok da burnumu sokmayayimda Kızılay'ın yerinde ben olsam benim işletmem olsa aldığın tüm kanlar %100 sağlam çıkmaz bu kanların taşınması var personeli ve kalite kontrol vs var sonra bu alınan donörun HIV testi belirli bir süre öncesi bulaşmış ise bunun kuluçka süresi var. Bu bir hastaya bulaşırsa bunun maddi manevi tazminatı var. Sadece aldığı kanı satmış olsa zarar eder. Ama ayrıştırıp plazmayi ayrı eritrosit (alyuvarları) trombositleri ayrı satıyor. Zaten üniversite hastaneleri büyük hastaneler kendi yapıyorum bu işlemi özel hastaneler çoğunlukla kullanıyor onlarda Kızılay olmasa bunun altından kalkamaz. L

6. Yeni rejim hayırlı olsun.....adalet hukuk bir köşede.....

Hakkınızı helal edin.....o kadar....

şeriat geldi de haberimiz mi olmadı...!!!!!!!!!

Ben her türlü...hakkımı .helal etmiyorum....!!!!!!!!!!!!!

Benim...inancımda...anayasa kanun hukuk var....!!!!!!!!!!!!

Bitti......!!!!!!!!!!!!!!!!

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Dövizci olmakta sıkıntı yok da,dövizler bankada tutulmalı mı,o konuyu enine boyuna şeetmek de fayda var )))))))))
    Çok büyük paraları adsm nereye koyacak ki. Bir de üstüne deprem oldu. 5-10 milyoncuk doları varsa 500-1000 deste soğanı saklayacağı yer ancak yabancı yerde olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Politika yapıcılar hakikaten kafayı yemiş olmalı

aylık 14,2 milyar usd dış ticaret açığı ne demek arkadaş

3-5 milyar usd para bulacağız diye 30 kapı geziyoruz.

olaya bak !?

https://www.bloomberght.com/dis-tica...r-acik-2325977

Sayfa 83/1009 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •