Sayfa 708/1002 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bird e şu konu var
    Ben aileye sordum ilk geldiklerinde afedzede depremzede gibi bir evrakıniz varmi diye çünkü burda nakit yardımı yapmak isteyen bazı vatandaşlar öyle bir evrak istemişler aile almadığını söyledi.
    Bugünde bizim hanım sormuş bayan öyle bir evrak verilmiyor demiş.
    Afedzede yada depremzede gibi bir evrak veriliyormu anlayamadim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
    Verilmiyor e devlettebkayıtları var. Başvurularını e devletteki ilametlerine göre yapıyorlar. Evlerinde hasarr vqrsa zaten hasartespit.csb.gov.tr den çıkıyor.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Verilmiyor e devlettebkayıtları var. Başvurularını e devletteki ilametlerine göre yapıyorlar. Evlerinde hasarr vqrsa zaten hasartespit.csb.gov.tr den çıkıyor.
    eyvallah baskanım sagolasın
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Londra, Berlin ve daha birçok Avrupa başkentlerinde,
    Savaşa ve Ukrayna'ya silah sevkiyatına
    karşı büyük gösteriler yapılıyor.
    -Niçin beni öldürüyorsunuz?
    -Nasıl yani! Siz nehrin öbür kıyısındaki topraklarda oturmuyor musunuz?
    Dostum,eğer siz de benim gibi bu kıyıda otursaydınız,sizi böyle öldürmem bir cinayet sayılacak ve ben bir katil olacaktım;
    fakat mademki siz öbür kıyıda oturuyorsunuz,
    yaptığım iş haklıdır ve ben de mert ve yiğit bir adam olarak anılacağım..
    (Düşünceler- Blaise PASCAL shf.83)

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    eyvallah baskanım sagolasın
    Yalnız dikkat edin doğru kişi olduğuna emin olun balada kaymakamlık aracılığı ile 2 aileye evleri dayayıp döşeyip vermişler. Ertesi gün 2 evide bomboş bulmuşlar diye duydum. Etrafta dolandırıcıda çok. Bilinen kişilere aracı olun.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yardima ihtiyacım var
    Cukurmambarda caminin lojmanina antakyadN depremzede aile geldi.
    Burda evini iyi kötü dizdik.
    Ailede iki evlattan biri vefat etmiş büyük oğlan lise 3 gidiyor kolejde okuyormuş ve burslu ..
    Anne baba is arıyor inşallah bir yere girerler ..
    Ismi hasan evladın
    Hasan psikoloji bozuk ve toparlaması için okula gitmesi bi şekilde hayatına devam etmesi lazım.
    Annesiyle bugün kaymakamlığı gitmişler sanırım kimse ilgilenmemis.okul kayıt icin..
    Okula kaydını nasıl yaptırılacak. Yazarsanız çok sevinirim..
    Tskler..
    Dostum ben geçen hafta şöyle bir şeye şahit oldum. Üsküdar Kısıklı'da bir özel okulda kızımın bursluluk sınavı vardı. Ben lobide otururken bir aile geldi. Konuşmalara kulak misafiri oldum. Aile depremzede idi, Ataşehir de bir ailenin yanında misafir olarak kalıyorlar. Kızlarını bu okula kayıt ettirmişler, yemeğine ve servisine kadar bedavaymış, bu şekilde kayıt yaptıran 3 öğrenci varmış.
    Bilgi almak istersen okulun adı İde okulları. Prosedür neymiş nasıl oluyormuş arayıp sorabilirsin. Google da aratınca okulun sitesi çıkıyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Ankarada ki özel okulların çoğunda aynı uygulama var eğitim ücreti yemek ücreti alınmıyor. Servis konusında bilgim yok. Ama muhtemelen oda ücretsizdir.
    bir halt olacağı yok.

7. Moskova Borsasi Türk lirası ve Hong Kong doları cinsinden vadeli işlemlere başlıyor.

Bu n anlama gelir.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eregl deki arcelor satışı bu vade bitmiş olabilir.eregl de kısa vade takip edilecek bölge yukarda grafta paylaştığım 44.30 üzeri 47-48 bandı
    pıst 100 de yarın veya çarşamba önem arz edecek .
    5320 bandı üzeri günlük kapanışlarda , benim için seçim günü 14 mayıs olarak başlar.
    bu hareketi seçim fiyatlamasının başlangıcı olarak kabul ederim.
    harfiyen katılıyorum yeni ralli eli kulağında ama 5320 üstü daha büyük ralliler ise 5700 üstü

Sayfa 708/1002 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •