Sayfa 170/210 İlkİlk ... 70120160168169170171172180 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Python kullanarak BIST'te işlem yapmanıza faydası olacağını düşündüğüm bir yazı hazırladım. Bu yazılarım devam edecek.

Bugüne kadar sadece 3.taraf yazılımlarla algoritma yapılabiliyordu. Artık buna gerek kalmayacak.

https://twitter.com/atillayurtseven/...ANMlf4knA&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by ekmekarasiekmek Yazıyı Oku
    1 milyon civarı kredi çekip bu arbitraj işine giren biri vardı burada, sanırım. sahi son durum nedir?
    Ben 100 bin lira kredi çekmiştim 24 ay vadeyle denemek için, geçen hafta 8. taksiti ödedim, yani devam ediyor. İlk altı ay arbitraj iyi getirdi, kredi faizini fazlasıyla geçtim ama artık para piyasası fonunda duruyor ve ufaktan zarar yazıyorum, tekrar fırsat bekliyorum. Oranlar artmazsa da ya erken kapatacağım ya da borsaya vb. sokarım.

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben 100 bin lira kredi çekmiştim 24 ay vadeyle denemek için, geçen hafta 8. taksiti ödedim, yani devam ediyor. İlk altı ay arbitraj iyi getirdi, kredi faizini fazlasıyla geçtim ama artık para piyasası fonunda duruyor ve ufaktan zarar yazıyorum, tekrar fırsat bekliyorum. Oranlar artmazsa da ya erken kapatacağım ya da borsaya vb. sokarım.
    bir dönem, özellikle ağustos-eylül bankalar rallisinde harika fırsatlar vardı. ortalama %25 ile borçlanıp %75lere varan fırsatlar vardı. acaba borsada düşüş trendi başlarsa tekrardan aynı fırsatlar ortaya çıkar mı, merak ediyorum.

4. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu oranlarla bu ay da pas geçeceğiz anlaşılan.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Bu oranlarla bu ay da pas geçeceğiz anlaşılan.
    Borsada sert düşüşlerde kar al yaparak ve ardından yeniden poz açarak getiriyi artırma imkanı veriyor.

Borsada sert yukarı ihtimali de pek görünmüyor, bu nedenle teminat açısından da sıkışma ihtimali düşük duruyor.
    Son düzenleme : kafkaf; 28-02-2023 saat: 12:58.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Oran var mı arkadaşlar ?
    Try için ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 170/210 İlkİlk ... 70120160168169170171172180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •