Sayfa 731/1002 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Viopda hisse vadeli alırken temettu surprizlerine dikkat et
    Alper .
    Eyvallah abi. Olmadi spottan satar vadeliden alirik

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayucum bugün altına eklemeler yaptım vioptan son dakikalrda iyi bir kar yakaladım....ama elleşmedim.....altını tutmaya çalışacam....inşaallah başarırım.....
    Bu piyasada kar gördünnü yapıştıracan tohatlı abi, fırsatlar hiç bitmiyor, yarın gevşerse keşke fırsat varken satsaydım dersin, bu piyasada keşkelerde bitmiyor çünkü
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Eyvallah abi. Olmadi spottan satar vadeliden alirik
    Alper bugün kedi olalı bir fare tuttuk.(Hangi şirket olduğunu biliyorsun)

Bu başlık sayesinde tanışmakla müşerref olduğum bir
    dostumun tavsiyesi üzerine artık şehir hayatını bırakmaya iyice niyetlendim bu arada
    Hayaller Söğüt,gerçekler gene Adana olabilir ama.
    Son düzenleme : pisyedili01; 28-02-2023 saat: 20:10.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    eregl de arcelor 11.5 milyonda bugun satmış,
    2,5 milyonu sadece son 1 saat
    İsdemir Ereğli’yi geçti.
    31-44.98 yaptı.
    Temel olarak tam desteklemese de orada iyi enerji birikiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Şuan Kayserispor diye adı geçen takım aslen Kayseri erciyesspordur. Biri batınca diğerinin ismini aldılar. Bunu da batırmak üzereler.
    Fenerbahçe maçının bilet fiyatları 750 ile 250 TL arasında değişiyor. Ortalama 500 tl.Fenerbahçe olmasaydı rakip bu biletleri yarı fiyattan bile satamazlardı.
    En fazla 150 TL ye kombine satmıştır abi.

6. 1- BITEXEN GİRESUNSPOR Kulübü’nün 25.02.2023 tarihinde oynanan BITEXEN GİRESUNSPOR-YUKATEL KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “ hakemler ve diğer müsabaka görevlilerine toplu müdahale” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40/A maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- YUKATEL KAYSERİSPOR Kulübü’nün 25.02.2023 tarihinde oynanan BITEXEN GİRESUNSPOR-YUKATEL KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “ hakemler ve diğer müsabaka görevlilerine toplu müdahale” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40/A maddesi uyarınca ve “7 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

3- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü’nün 26.02.2023 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-FRAPORT TAV ANTALYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki rakip takıma yönelik “ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve rakip takım oyuncusuna isabet edecek şekilde yabancı madde (plastik çakmak, madeni para, bardak su) atmaları suretiyle “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

4- ARABAM.COM KONYASPOR Kulübü’nün 25.02.2023 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-ARABAM.COM KONYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “ hakemler ve diğer müsabaka görevlilerine toplu müdahale” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40/A maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir

https://www.tff.org/default.aspx?pag...4&ftxtID=39668
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7. Trt 2'de tevhidi tedrisat ve laik eğitim üzerine inanılmaz bir belgesel var şu anda..

8. Arkadaşlar bir sorum olacak, yakın vadede uzlaşma 30 puan aşağıdan oldu bu normal mi? Uzlaşmaya gidenler 30 puan aşağıdan mı nakdi teslimata gitmiş olacaklar?

Sayfa 731/1002 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •