Sayfa 16/35 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 276 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Züğürtler geyik laklak kıraathanesi

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yavuz abi bu değişik Alper pokerciyi acemi haliyle ütmüş bunun sağı solu belli olmaz bize de değdirir
    kac Salih abim kaç,
    Alper tekin değil uzak dur,
    Yapalım derse teketek maç
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    kac Salih abim kaç,
    Alper tekin değil uzak dur,
    Yapalım derse teketek maç
    Geçen diyor sana erkek masör yollayayim. Beni diktirecek masöre kestanenin resmini çekip kıs kıs gülecek.

3. Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    En çok güldüğüm fıkralardan biri.
    Benim favori fıkralarım bundan başka
    Dursunun pipisinin arı sokması
    Ağa marabanin poh yemesi
    En çok güldüğüm film sahneleri
    Bebek firarda ki çocuğun çakmağı yakıp adamın şeyini yakıp diğerlerinin tekmeyle söndürmesi
    Ali kundilli deki maymun şefik sahnesi
    Zeki Alasya Metin Akpınar in bütün filmleri

5. Ali Kundilli 2 | Ali, Emanet Çocukları Hacamat Ediyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=Hd-1dtmyQks&t=103s
    Önce bir sistem kur.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    En çok güldüğüm fıkralardan biri.
    Benim favori fıkralarım bundan başka
    Dursunun pipisinin arı sokması
    Ağa marabanin poh yemesi
    En çok güldüğüm film sahneleri
    Bebek firarda ki çocuğun çakmağı yakıp adamın şeyini yakıp diğerlerinin tekmeyle söndürmesi
    Ali kundilli deki maymun şefik sahnesi
    Zeki Alasya Metin Akpınar in bütün filmleri
    Ali kundilli deki komik sahneleri izledim yine gözlerim yaşardı gülmekten.

7. Önce bir sistem kur.

8. Mail kutumda bir şiir ararken benim kendime yazdığım bir mesaj buldum. Sonra bunu internetten mi buldum diye ararken olaylar aklıma geldş. Bazen garip olayları unutabiliyoruz. Malesef yaşanmış bir durum.

>>>>>>>>
    Az önce sigara almaya çıktım, hatta ucuz ise ufak rakı alacaktım 50 TL olmuş en ucuzu, o kadar para içkiye veremem.
    Neyse sigaramı aldım, az ilerideki Burger King'den bir menü yiyeyim dedim, kapıdan girdim kapandık dediler.

Dönerken baktım Domino's taşınmış, az ileri açılmış. Önünde de 20-25 yaşlarında sarışın ama pejmurde bir herif yere bağdaş kurmuş pizzasının son dilimlerini yiyor. Bana ilginç geldi, acaba uyuşturucu müptelası veya alkolik mi diye yanaşdım. Selam verdim, bir ihtiyacı olup olmadığını sordum. Yarı Türkçe, yarı İngilizce, biraz da Arapça konuşdu. Kuzey Irak'dan gelmiş. Paran filan yoksa vereyim dedim, abi var dedi. İçimden var ise neden düzgünce restaurantın için de değilde dışarıda yiyorsun diye geçirdim. Cebimi yokladım yok abi param var dedi. Neyse ben 20 lik çıkardım, benden kendine bir pizza ısmarla dedim. O zaman olur dedi aldı parayı. Sonra abi ben şeytanım dedi iyi mi. Ben de elini sıktım oradan uzaklaştım. Ne denir bilmiyoruz, Allah kurtarsın mı denir, bu daha iyi günlerin mi denir.

Eve doğru dönerken baktım bir kaç polis arabası sokağı çevirmiş Olay yeri incelemesi kuşakları çekmiş. Sordum bilen yok, biri film çekiyorlar dedi. Neyse birisi bir kişiyi vurdular dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 16/35 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •