Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
DÖNEM KARI (ZARARI) 109.098.107 14.308.735
Şirket 10 numara bilanço açıkladı doğru istikamette ama spek yamuk yapıyor, 109 milyon kâr hayırlı olsun.
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Bu hissede KY yok mu? . Neden kimse yazmıyor?
Bende bir miktar alarak aranıza katıldım. niye afyon diye kendime sordugumda diger çimentolar eski zirvelerini aştılar afyon yavaş kaldı. Bence yüzde 20 geride.
Temennimiz hissenin yükselisi . Benim baktıgım göstergeler al da önce 13,5 sonra 18,5 yukarısı şüpriz olur. Ben bu hisseyle bayagı bir speklasyon yapıldıgı zamanları bilirim. yine tekrarı olurmu onu bilemem eger tahtacı aynı kimse ise belki dener. Sayın dragon ben 50 li rakamlarda oyakc yi verdim. birsüre tüpraşta takıldım dunde onları verip, afyonla ntgaz i seçtim. Aklım nuh çimento ile petun da kaldı, Onlar fiyatca yuksek ama ucuz hisseler afyon ise hem ucuz hemde fiyat makul diye afyonu tercih ettim İnşallah hayırlısı olur. Bol kazançlar.
Yer İmleri