Sayfa 119/1009 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Onu dedim ya sn batman,adam kesinlikle kandırılamaz,e bayadır kinlenmiştir,kendini harcıyanların her türlü usülsüzlüklerini en acımasızca cezalandırır,kk bunu yapar mı,imam bunu yapar mı.

Valla yavaş aday değilim der de imam a gelince o iş biraz karışık,bence.

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sürekli dışarıdan aday konulmasını hiç onaylamadığım gibi anlamlıda bulmamıştım...Aday dediğin parti lideri olur...KK yı beğenmemenizi hiç anlamadım...%25-27 oya sahip bir Parti Ülkenin en önemli şehirlerini aldı.....Moommy de aday olsun bakalım kaç puan alacak...

Toplum haini sevmez...
    Bende aynı dusuncedeyim.Madem Kılıçdaroğlu 'na beğenmedin kendisi aday olsun bakalım kaç oy alacak.
    Tamam Kılıçdaroğlu 'nu istemiyorsun Yavaş, İmamoğlu 'na hangi akla adaylık çağrısı yapıyorsun. Git kendi partiden birini aday göster.

İşin aslına bakarsanız kk nın da bizden başka öyle kemik bir oyu yok.Sağdan say yüzde 25 iz soldan say yüzde 25 iz.KK nın şansı reis düşmanlığı ve bu ittifaktı.Çoklu aday olursa kk direk kazanır diyemem

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bende aynı dusuncedeyim.Madem Kılıçdaroğlu 'na beğenmedin kendisi aday olsun bakalım kaç oy alacak.
    Tamam Kılıçdaroğlu 'nu istemiyorsun Yavaş, İmamoğlu 'na hangi akla adaylık çağrısı yapıyorsun. Git kendi partiden birini aday göster.
    Yapılacak olan eleştirileri kendinden uzaklaştırmak için yapıyor adaylık çağrısını sanırım.

Yani durum hassas zaman da uygun değil biliyorum,ama kk nın ekmelettin olayı ve abdullah gül ün çatı adaylığı için uğraşmasını hatırlayınca ona da pek sempatim yok.Kötünün iyisi olduğu için ona oy verecektim,çoklu aday olursa diğer adaylara da bakarım,hatta cem uzan aday olursa direk ona oy veririm.Ömrüm boyunca chp dışında bir partiye oy vermemiş bir adamım.Ama kk şimdiye kadar hiç bir seçimde illa ben demedi,inceyi gösterdi,ekmelettini gösterdi,bu seçimde bir cesaret bir hırs şaşırtıcı yani.

İkinci turda reisin karşısında vazo olsa oyum vazoya)))))))

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İkinci turda reisin karşısında vazo olsa oyum vazoya)))))))
    Ben kime oy vermeyeceğimi biliyordum da şimdi bu sayı 2 ye çıktı a.q ne memleket...Soylu doğru demiş "hain hep haindir."..

Bu arada Deprem gölgesi AKP nin oy deposuydu...O bölgeden 2 milyondan fazla insan göç etti...

Sayfa 119/1009 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •