O kadarını bilemem belki Demirtaş ve diğer Hdp'lilerin serbest kalması vs.dir.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadarını bilemem belki Demirtaş ve diğer Hdp'lilerin serbest kalması vs.dir.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
[QUOTE=ayhan53;6334004]Bence başladığınız işi bitirin gidin akp üye olun seçimdede akp nin sandık görevlisi oluun[/QUO
Ne zaman bu sefer tamam denilse elinde sokomelli ekmek ile kk yetişiyor reise kk kadar reisi reis yapan yoktur bence .
CHP Büyükşehir Belediye Başkanları;
Ankara’da şu an toplantı’da görüşme yapıyorlar. #SONDAKİKA
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
İyi partinin entropisi patlama yaptı bundan sonra enerjisi bozulum yönünde giderek başka enerjilere dönüşecek.
Termodinamik yasaları.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Şimdi bu HDP olayini da anlamıyorum. Adamlar seçime girebiliyor, milletvekili veya belediye başkanı olabiliyor, yeri geldiğinde seçim ittifakı için iktidarı, muhalefeti görüşüyor ama her nedense tü kaka... PKK ya iktidarı, muhalefeti silah göm denip ovaya gel siyaset yap deniyor ki "ben demiyorum" adamlar da yapıyor yine tü kaka...
Bunda bir gariplik yok mu? HDP ye bu kadar yüklenilecegine bir odada görüşüp öteki odada küfredenlere birşey denmeyecek mi? Burada vatandaşın ve diğer siyasetçilerin hiç mi yavsakligi adiligi yok? Düz çizgisi olmayanlar kim acaba? Vatandaşa HDP yi hep hedef gösterip arkadan hamuduyla götürenlere birşey denmesinin zamanı gelmedi mi?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa pazartesi sert dalgalanmalara gebe yine.....cehape istifalar geleceği kulis bilgisi....bir kaç bilgi daha var şimdilik yazmayacam....tam yatırımcıyı soyma ortamı oluşturuldu....
Yer İmleri