Sayfa 138/1009 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

85 milyon ülkede eksik olan doğru düzgün siyaset yapan birileri , ne aciki, yeni alternatif bile oluşmuyor

2.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Kapıyı bu kadar sert kapattığına göre Meral Akşenerin artık yeni ittifaklara yelken açması ihtimali belirdi.

Devlet Bahçeli,Süleyman Soylu,Doğu Perinçek,Numan Kurtuluş tan sonra Cumhur İttifakına katılırmı sorusu bugünün cevabını arayan sorusu.
    Yakışır , ben hayatımda böyle nezaketsiz konuşma görmedim yani iyiliğe karşı ,

Kardeşim masayı bozsan bile partimiz kurulları bu kararı onaylamadi ayrılıyoruz denir .

Bir de Perşembe günü imza atıp çıkıyorsun .

Ülkenin genel tutumuna uygun . Demek ki ben bu ülkeye uzaydan gelenlerden biriyim zira zihniyetim çoğunluğa asla uymuyor .Kendimi bu büyük çoğunluğa ait hissedemiyorum. Diğer uzaylı arkadaşlarla bir ittifak kurmamız lazım.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Yakışır , ben hayatımda böyle nezaketsiz konuşma görmedim yani iyiliğe karşı ,

Kardeşim masayı bozsan bile partimiz kurulları bu kararı onaylamadi ayrılıyoruz denir .

Bir de Perşembe günü imza atıp çıkıyorsun .

Ülkenin genel tutumuna uygun . Demek ki ben bu ülkeye uzaydan gelenlerden biriyim zira zihniyetim çoğunluğa asla uymuyor .Kendimi bu büyük çoğunluğa ait hissedemiyorum. Diğer uzaylı arkadaşlarla bir ittifak kurmamız lazım.
    Şimdi Cüneyt Özdemir i izliyorum Turhan Çömez e aynı bu dediklerimi diyor .

4. Dolmuştayım yarısı somali yarısı suriyeli. Hayaldigerçek oldu Tak parti takar.

5. Hala kuraklık tehlikesi hat safhada. Fakirliğin üstüne birde kuraklık olursa vay halimize.

Bu gün Depremzedeler için yapılacak konutlar hakkında bazı bilgiler geldi...İlçe merkezinde yıkılan evler için 750K vatandaştan katılım parası isteniyormuş...Türkçe meali inşaat maliyetini karşılarsanız ev sahibi olursunuz.Kira yardımı taşınma parası vb işleri için çadır veya konteyner talebi olanlar bir bardak su içsin deniyormuş..Yani ya konteyner ya da yardım tercih size ait denmiş...

Takarsa Tak parti takar.
    (mKeles in repliğini de yazdım)

7. bir parti, benim siyasi hareketim türkiye'nin ve demokrasinin geleceğinden daha önemlidir diyorsa ben o partinin taa amk.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün Depremzedeler için yapılacak konutlar hakkında bazı bilgiler geldi...İlçe merkezinde yıkılan evler için 750K vatandaştan katılım parası isteniyormuş...Türkçe meali inşaat maliyetini karşılarsanız ev sahibi olursunuz.Kira yardımı taşınma parası vb işleri için çadır veya konteyner talebi olanlar bir bardak su içsin deniyormuş..Yani ya konteyner ya da yardım tercih size ait denmiş...

Takarsa Tak parti takar.
    (mKeles in repliğini de yazdım)
    TOKİ'nin deprem bölgesinde yapacağı dairenin maliyeti 1 milyon 700 bin lira

Depremde yıkıma uğrayan; Maraş, Malatya, Urfa, Antep ve Hatay'da 4 bin 119 konut için ihale yapıldı. İhale değerlerine bakıldığında konut başı maliyet, 1 milyon 700 bin lirayı buluyor.

https://www.gazeteduvar.com.tr/tokin...-haber-1606114

kamu epeyice bir kısmını sübvanse ediyor...

Sayfa 138/1009 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •