Sayfa 179/250 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229 ... SonSon
Arama sonucu : 1995 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    arkadaşlar aldığım sağlam bir habere göre odaş 1 aydan beri bakıma alınmış ve önümüzdeki hafta devreye alınacakmış. ancak,revizyon esnasında çıkan yangın nedeniyle bu iş uzatmalara kalmış ve yaklaşık 20 nisana kadar üretim yok.bunlar o kadar terbiyesiz ve ahlaksız ki bunu kapa bildirmiyor.defalarca aradım telefona cevap yok,4 tane mail attım cevap yok.yatırımcısına bilgi vermekten kaçan bu at hırsızlarına haddini bildirmenin zamanı geldi.spk ya ve imkb ye şikayet edeceğim. çemtaş 3 gün bile revizyon olsa hemen bildiriyor.bunlar 2 ay üretim yok bildirim de yok. bu demektir ki ilk çeyrek bayağı zarar yazar.ama genel kurulda bunlara gereken cevabı bizzat gidip vereceğim.
    Elimde odaş yok beni ilgilendirmez ama ilgi duyduğum bir şirket olduğu icin yazma geregi duydum.

Bunu yazarken keşke epias sitesinden son 1 aylik uretim rakamlarina baksaydinız. 166.000 mw uretim var son 1 ayda. Subatta bir ara durmus sonra 1 marta kadar uretim devam etmiş, şimdi 2 gündür üretim yok yine.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Elimde odaş yok beni ilgilendirmez ama ilgi duyduğum bir şirket olduğu icin yazma geregi duydum.

Bunu yazarken keşke epias sitesinden son 1 aylik uretim rakamlarina baksaydinız. 166.000 mw uretim var son 1 ayda. Subatta bir ara durmus sonra 1 marta kadar uretim devam etmiş, şimdi 2 gündür üretim yok yine.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    arkadaşım bana gelen bilgiye göre üretim 10 şubatta durmuş ve 1 aylık bakıma alındığı yönünde.normalde 10 martta üretime başlaması gerekirken yangın nedeniyle bu 17 nisana kadar ara verilecek.bakım ve tamirat ancak biter denmiş. ama siz bunu epiaştan görebiliyorsanız bir diyeceğim yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ases Yazıyı Oku
    Hocam yazılarınızı odaş grubumuzda paylaşıyorum hakkınızı helal edin
    paylaşabilirsin sorun yok. bu şirket hakkındaki görüşlerimi mail olarak şirkete de attım zaten.hem de buradaki aşağılamaların katmerlisiyle

4.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    arkadaşlar aldığım sağlam bir habere göre odaş 1 aydan beri bakıma alınmış ve önümüzdeki hafta devreye alınacakmış. ancak,revizyon esnasında çıkan yangın nedeniyle bu iş uzatmalara kalmış ve yaklaşık 20 nisana kadar üretim yok.bunlar o kadar terbiyesiz ve ahlaksız ki bunu kapa bildirmiyor.defalarca aradım telefona cevap yok,4 tane mail attım cevap yok.yatırımcısına bilgi vermekten kaçan bu at hırsızlarına haddini bildirmenin zamanı geldi.spk ya ve imkb ye şikayet edeceğim. çemtaş 3 gün bile revizyon olsa hemen bildiriyor.bunlar 2 ay üretim yok bildirim de yok. bu demektir ki ilk çeyrek bayağı zarar yazar.ama genel kurulda bunlara gereken cevabı bizzat gidip vereceğim.
    Merhabalar, TAMAMEN YANLIŞ BİR BİLGİ

1 Mart Saat 08:00 İle üretim durdu, en son elimizde dünün verisi var dün üretim olmadı, 4 mart verisi ise gece yarısından itibaren sisteme düşecek.

Arkadaşlar zaten panik oluyor böyle yanlış bir bilgiyi epiaş dan kontrol etmeden burdan yazmanız çok yanlış, lütfen yazdığınızı düzeltin.

Arkadaşlar epiaş şeffaf bir platformdur , her gün şeffaf bir şekilde çan 2 termik santralinin üretim verilerine, Voytron enerjinin İkili anlaşma ile elektrik alış ve satış bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Çan 2 tes üretim detayları için : https://seffaflik.epias.com.tr/trans...i-uretim.xhtml

Adresini takip edebilirsiniz.

Adsız.jpg

12 Aylık bilançolar geldiğinde tüm Enerji Sektörü hisselerinin ödenmiş sermayeleri, 12 aylık net karları, F/K ları ve en önemlisi de PD/DD oranlarını alt alta yazıp karşılaştırmamız lazım ki detaylı bir kıyaslama şansımız olsun...Bir yığın fiyatı şişirilmiş Enerji sektörü hisseleriyle Odaş'ı dikkatlice karşılaştırmamız lazım...

Diğer önemli bir konu, Bistteki Enerji sektörü hisselerinin şu ana kadar gelmiş ve 13 Marta a kadar gelecek olan 12 aylık net karlarının 2023 yılında ne kadarı sürdürülebilir karlılıktır ??

2023 yılı sonunda da bu karlarını % 100 ya da daha fazla oranlarda katlayabilecekler mi ?? Hangi şirketler katlayabilecek??

Tahmini 12 aylığa göre Odaş ödenmiş sermayesinin %260 katı bir karlılıkla, borsa işlem fiyatı ne olmalı ? Enerji sektörü hisseleri içinde yeri neresi olmalı??
    Son düzenleme : loruhlano; 04-03-2023 saat: 20:57.
    ...

6. En az 15-20 TL arasında olmalı...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

...

...

Sayfa 179/250 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •