Sayfa 871/1002 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Şu ülkede en güvenilir şey Türk Bayrağı, dosta güven düşmana korku veriyor. Yabancılar şunu bari mavi yapın diyor.

Tabi o kadar katılmasam da Arif Nihat Asya güzel anlatmış.

>>>>>>>>>>>

BAYRAK

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
    Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
    Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
    Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
    Mezarını kazacağım.
    Seni selâmlamadan uçan kuşun
    Yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
    Gölgende bana da, bana da yer ver.
    Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar:
    Yurda ay yıldızının ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün
    Kızıllığında ısındık;
    Dağlardan çöllere düştüğümüz gün
    Gölgene sığındık.

Ey şimdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı;
    Barışın güvercini, savaşın kartalı
    Yüksek yerlerde açan çiçeğim.
    Senin altında doğdum.
    Senin altında öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:
    Yer yüzünde yer beğen!
    Nereye dikilmek istersen,
    Söyle, seni oraya dikeyim!
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. İlkokulda girişte asılı büyük tablo vardı, şimdi devam ediyor mu bilmiyorum. O zaman benim de aklıma gelmişti mavi üzerine olsa o kadar da korkunç olmaz diye.

3. Bu borsa düşmez, Endekste en yüksek ağırlığa sahip şirket geri alım yaparsa bu seviyelerden, kimse düşüş beklemesin. Bu hisse bu hafta sonuna kadar 150 ye gelir.

KAP Açıklaması
    Ortaklığımız Yönetim Kurulu 14.02.2023 tarihinde, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Geri Alınan Paylar Tebliği (II-22.1) ve 14.02.2023 tarihli duyurusu çerçevesinde, Ortaklığımız hisse değerinin pay piyasasında sağlıklı fiyat oluşumunu desteklemek amacıyla hisse geri alım programı başlatılmasına karar vermiştir ve karar aynı tarihte Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda açıklanmıştır.

Hisse geri alım programı kapsamında, Ortaklığımız tarafından 03.03.2023 tarihinde Borsa İstanbul’da pay başına 137,80 TL – 139,20 TL (ağırlıklı ortalama 138,45 TL) fiyat aralığından toplam 287.000 TL nominal değerli THYAO payları geri alınmıştır.

Gerçekleştirilen işlem sonucunda geri alınan payların nominal değeri 1.104.800 TL’ye ulaşmış olup, Ortaklık sermayesine oranı %0,080058’dir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    845
    Sayın herbokolog Ersan ŞEN sana ancak üçün biri düser

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    parlamenter sisteme geçilince , komedi bakanlığı kurulması hakkında talepte bulunmak lazım. komedi bakanı olur da başdanışmanı olmaz mı ... onun da altına bi audi a8 long siyah çekmek lazım.

parlamenter sistemde bir koltuk da yapay zekaya verilmeli. artifikıl intelıcıns büyük harflerle AI ingilizcede büyük i harfinde şapka olmuyormuş. her kim bu hain fikri ingiliz diline kural olarak soktuysa ben taaa onun...

geçen hafta ısrarla üstünde duruştuğum pist 30 spöttaki 5547 iyi çalıştı. yani bunda anlamayacak bi şey yok. 5547 nin üstünde pist 30 alırsın , altında şortlarsın... o çizgi o demek.

mary teyze son derece yakışıksız bir stil ile başka bir partiye mensup iki yurt paydaşını c.b. adayı olun diye çağırıyor. zannedersin salı pazarının akşam kapanma saatine yakın pazarcı elindeki mallar kalmasın diye tezgahın arkasından gelen geçene bağırıyor... bu nedir ya ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. abd ye enflasyon rallisi gelmek üzere...
    saldılar yuları.. 3250 anırsalar maksimum... *wyckoff
    15 marta kadar ayıların zamanı var.. yada+1,45%/4100

abuk araçlarda çifte kavrulmayın en kötü fonla değerlendirin.. tech şirketlerin faiz geliri ticari faaliyetlerini geçiyor..
    kısacası tl + usd enflasyonu hayırlı olsun..
    us/amerizuella... para basarak nasıl faiz ödenir.
    **<3400 enflasyon filen kalmaz
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 05-03-2023 saat: 00:58.
    Memento mori

Oyum ERSAN ŞEN'e...

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Oyum ERSAN ŞEN'e...
    Ben de destekliyorum. TV'de siyasetçiler hemen rahatsız oldu.

Twitter'da burun karıştırma resimlerini servis etmişler.

Sayfa 871/1002 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •