Arama sonucu : 3201 madde; 1 - 8 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    +1 Katılıyorum Herkes normal bir GYO sanıyor. Aslında iş modeli artık kimsenin kolay cesaret edemeyeceği , giriş bariyeri çok maliyetli bir sektör. O yüzden tekel
    Bilmediğimden soruyorum:

Depo kurmanın giriş bariyeri neden yüksek ? Arsaya ayrıca bir imar mı gerekiyor ?

2.  Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Bilmediğimden soruyorum:

Depo kurmanın giriş bariyeri neden yüksek ? Arsaya ayrıca bir imar mı gerekiyor ?
    Hayır imar konusu değil,

Depoculuk / Lojistik ile iç içe girmiş bir alan , Depo kiralayan küresel markaların coğunun lojistik işleri de reysaş tarafından yönetiliyor. Lojistik araç yatırımı çok yüksek rakamlar içeren ayrı bir businesss.Reysaş yazılım iş takip sistemleri ile depolar/raflar tırlar yönetiliyor.

Diğer konu ise İstanbulda ve çevre illerde büyük arazi alıp depo üretmek m2 başına 1000 $ ları geçiyor bugun 100 bin m2 depo yapmaya kalksanız minimum 1.5 milyar TL para lazım .Bu rakamlar artık her firmanın yapacağı işler değil ve yapamıyorlar. Ne böyle bir nakit ne kredi imkanları mevcut . O yüzden tekel en yakın rakiplerini bile toplasanız rysas metrekaresine ve kalitesine ulaşamaz.y.t.d

Syg

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •