Sayfa 896/1002 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    suyumuz yok, suyumuz yok.
    adamlar yapmış, fi tarihinde,
    istanbulda,
    yerebatan sarayını.
    caponlar görmüş, tokyonun altına yapmışlar.
    biz ne yaptık?
    bunların suçlusu kim?
    benim aklıma aristodan başkası gelmiyor. bi de boşkuş.
    Bu sabah NHK world adli japonlarin tv kanalinda izledim. Deprem isini zaten cozmusler gecmis zamanda sifir kayip veriyorlar neredeyse. Bu sabah konustuklari konu Tsunami de nasil sifir kayip veririzdi. Evleri donusturmeye baslamislar Tsunamiye dayanikli hale getiriyorlar celik kaziklarla ve halatlarla evleri bagliyorlar. Evler tsunami esnasinda yerinden kalkiyor sonra biraz oynamayla yerine oturuyor. Ayrica Tsunami esnasinda icine girilecek kabin icat etmisler , madde ne anlayamadim. Kabin hem yuzuyor hem uzerine araba dusuyor ( test yapiyorlar ) kabine bisey olmuyor , darbe yemiyor.

Spiker afetler konusunda japonya nin cok ileride ve gelismis oldugunu, umarim bu yenilikleri tum dunya ile paylasabiliriz ve daha cok insanin yasamasina , hayatta kalmasina vesile oluruz tarzinda bir sey soyledi. Turkiye ve suriye depremleri gibi ulkelerin cok kayip vermesini , onleyebiliriz umarim dedi.

Izlerken sunu dusundum ; Dogaya , yer kureye meydan okumuyorlar , adeta doga ve yer kure ile dans ediyorlar.

2. Ersan Şen 85 milyona eşit mesafediyim dedi, sevdim o lafı.

Benim arkadaşlarım biz senin kaç yıllık arkadaşınız sen neden yeniler ile çok ilgileniyorsun der hep.

Ben mecburen artık herkese eşit mesafede olmaya çalışıyorum. Hatta babamın cenazesine gitmedim, elde bahane olsun diye.

Atışma çok olunca sonra mecburen yakınlaşma oluyor, o yüzden pek atışma yapmamaya özen gösteriyorum.

Beni ilkokulda en yakın arkadaşım arkamdan jiletlemiş farkında değilim, annem çılgına döndü kim yaptı dedi bilmiyorum dedim. Sonra senin arkdaşın kim gidip ona soralım dedi.Gittik annesi kapıya çıktı gitti sordu meğer o yapmış, resmen sırtımdan yeldirme ikiye ayrılmış içteki atlet bile kesilmiş. Kadın bana güzel bir yeldirme dikti. Şimdi o kişi Profesör.

Beni daha sevmeyen görmedim, ama bazen sevgiler yeterli ilgi göstermeyince kıskançlığa dönüşebiliyor. Bir kişinin sevgi kapasitesi bellidir herkese ilgi gösteremiyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    aristonun fellak suresini okursan allahın bile büyüye büyücülere inandığını görürsün
    her şeye kadirdir ama büyücülerden gelen hayra ve şerre inanır yaradan nedense...
    Kuran ı anlayarak okursan ....Büyücülük normalde olmayan bir şeyin büyütülerek bir insana gösterilmesi demek.....Büyü zayıf insanlar üzerinde illüzyon yapmak.....demek....
    Ben idda ediyorum hiç bir büyü benim üzerimde tesiri olamaz....hiç bir büyücü bana bir şey yapamadı....çünkü gerçek bir güç yok öyle....

günümüzde büyücülük aslında marketler de bariz görülür.....özellikle fiyatlar üzerinde yüksek fiyat göstrilen ürün indirim yapılmış gibi göstriyorlar....bunu en iyi migros ve carfursa yapıyor....

Meral Akşener masaya dönecek mi? Gazeteci Sevilay Yılman açıkladı... 'Gurur yapmam' dedi ve...

yarın masaya katılırsa borsa çıldırır ....habere göre düşüş ve inişler çok sert olacak.....

5. Sırlar herkes için geçerli ama fark edemiyoruz.

<<<<<<<<<<<<
    Beni bir dağda buldular
    Kolum kanadım yoldular
    Dolaba layık gördüler
    Derdim var inilerim

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sırlar herkes için geçerli ama fark edemiyoruz.

<<<<<<<<<<<<
    Beni bir dağda buldular
    Kolum kanadım yoldular
    Dolaba layık gördüler
    Derdim var inilerim
    Dermân arardım derdime
    Derdim bana dermân imiş
    Bürhân sorardım aslıma
    Aslım bana bürhân imiş hay hay

Seviliyorsunuz ariston hocam.

7. Overall bakınca bana yapılan da başkalarına yapılan da gayet normal, ortada şikayet edilecek bir şey yok.

Antik zamandan beri tiyatrolar var, kutsal kitaplar var, Holywood, Yeşilçam, romanlar, hikayeler vs var, şimdi videolar bile var, her türlü olay başa gelebiliyor anlatılıyor. Dünyada olumsuzlukların çok fazla olması da normal, örnek bir yerde bir kral olur, milyarlarca kral dünya ortamında zor.

Dünya bir nevi labaratuvar, kim neyi seviyor sevmiyor inceleniyor, ölüp dirilince kimsenin dünyayı hatırlayacağını sanmam. Güzel şeyleri not edip onların ahirette daha bol ve güzel olması, olumsuzlukların da olmaması istenebilir.

Hepten her şey iyi olursa insanlar sıkılır mı acaba diye düşündüm, her kişi için ayrı ayrı en ideal şekilde olacak diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bu sabah NHK world adli japonlarin tv kanalinda izledim. Deprem isini zaten cozmusler gecmis zamanda sifir kayip veriyorlar neredeyse. Bu sabah konustuklari konu Tsunami de nasil sifir kayip veririzdi. Evleri donusturmeye baslamislar Tsunamiye dayanikli hale getiriyorlar celik kaziklarla ve halatlarla evleri bagliyorlar. Evler tsunami esnasinda yerinden kalkiyor sonra biraz oynamayla yerine oturuyor. Ayrica Tsunami esnasinda icine girilecek kabin icat etmisler , madde ne anlayamadim. Kabin hem yuzuyor hem uzerine araba dusuyor ( test yapiyorlar ) kabine bisey olmuyor , darbe yemiyor.

Spiker afetler konusunda japonya nin cok ileride ve gelismis oldugunu, umarim bu yenilikleri tum dunya ile paylasabiliriz ve daha cok insanin yasamasina , hayatta kalmasina vesile oluruz tarzinda bir sey soyledi. Turkiye ve suriye depremleri gibi ulkelerin cok kayip vermesini , onleyebiliriz umarim dedi.

Izlerken sunu dusundum ; Dogaya , yer kureye meydan okumuyorlar , adeta doga ve yer kure ile dans ediyorlar.
    önleyemeyiz.
    biz affedici bir toplumuz.
    bugün yine bir ton af çıktı.
    affedersen, maraz biçersin.

Ya Allahtan korkacan, ya kuldan utanacan,
    ikisi de yoksa sıkıntı.

yeni bir demokrasi icad ettim.
    yalancıların, dolandırıcıların, hırkızların seçme ve seçilme haklarının olmadığı bir demokrasi.
    adıda safokrasi.
    vergi borcu olanlarda , vergi borcunu ödeyinceye dek kullanamıcak.
    bak aristo, bunu da başkaları icad etmiş deme bozuşuruz. asdasdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 896/1002 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •