Sayfa 899/1002 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. anlaşır geri bunlar.
    iki taraf da birbiri olmadan yapamaz.
    böyle senaryolar anlaşmayla sonuçlanır.

2. Türkiye Cumhuriyeti özel bir devlet, ilelebet payidar olacak şekilde tasarlanmış, siyasetçiye eskiden itinç kakınç olurdu, şimdi biraz daha serbestler ama bu ülkede süprizlere tesadüflere bence yer yok
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    adam 13 yıldır girdiği her seçim de kaybetti partisine kemik oy üstüne atamadı son seçimler de ittifak ile bir seyler elde etti simdi kaos ortamından fayda saglayıp aday oluyor ve yaşı da bilmem kaç ... hadi yaş ı geçtik diyelim ki bana göre önemli bu ülkeyi eski ve yeniyi yaşayan 45-55 arası biri yönetmeli ... ve parti ici sivrilen kim varsa yol verdi sonra da bazılarına diktatör deniyor eee diktatör o zaman her yer de ...
    mevcut siyasi partiler kanununa göre her partinin başında diktatörler oluşuyor.Bu her partide maalesef öyle. Önce siyasi partiler kanunu değişip partilerin içinin demokratik olması gerekiyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. günaydınlar

ya ikinci turda da kimse %50+1 alamazsa ne olur acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    mevcut siyasi partiler kanununa göre her partinin başında diktatörler oluşuyor.Bu her partide maalesef öyle. Önce siyasi partiler kanunu değişip partilerin içinin demokratik olması gerekiyor.
    insan bir kez dener 2. sinde sunu der bir seyler denedik ama yine basaramadık o zaman koltugu bırakır ... ama zamk gibi yapısılıyor valla siyasilerden insanlar nefret eder hale geldi çaresizlik icinde işte sandıga gidiliyor ..

6. ben KEMAL

%60 kabul etmiyorum, kutuma gidiyorum, acun bey
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. matriks günlük ne kadar internet yiyor bilen var mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    anlaşır geri bunlar.
    iki taraf da birbiri olmadan yapamaz.
    böyle senaryolar anlaşmayla sonuçlanır.
    meral apla öyle hazırlıksız atlamış ki bu işe kemal olmazsa ayrılırsak kimi aday gösteririz diye düşünmemiş ( herhalde rakip partinin 2 belediye başkanından birini çağırdım mı gelirler diye düşünecek kadar safta değildir) tv de canlı yayında bende varım diyen hukukçuya bile telefon edip adaylık öneriyor. yok arkadaş bu memleket bu insanlara layık değil. yada tam layığımızı buluyoruz.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 899/1002 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •