Sayfa 221/1001 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Şimdi Kılıçtaroğlu aday

İnce de aday olursa

Başkan zaten var Anayasa olamaz desede

Takan kim?

Bul karayı al parayı.Denklem bu

Zaten güvenmiyorum hiç bir siyasiye ve sanki Başkanın elemanları mubarek.

Ekmelettinin çıkması

Gül ü dikta etmeleri

Şimdide dayatmalar.

Pop starmı seçiyormuşuz da anket yaptıracakmışız derler.

Yahu günde milyon kez yaptırıyorsunuz ya.

Bir ilke olsun demi ya.

O kadar siyasal islamcıyı aday gösterdin dikta ettin geçmişte sağ kaynaklılar diye kendi partinden şimdi niye aday göstermiyorsun.

Bakalım o zaman Akşener ne yapacaktı?

Pop da konu

Geçmişte Başkanın dediği Ne Notası Müzik notasına benzemiş.Lakin Zarrap için verip ASKERLERİMİZİN başına çuval geçirmelerine vermemişlerdi.

Saygılar ve hayırlısı olur inşallah diyeyim.

Bakalım daha neler göreceğiz.

Depremlerde unutuldu en büyük sıkıntı burada gene güme gitmesi yapıların yapım mantığı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Arkadaşlar

Sektörler içinde hisseleri birlikte ele alan fk defter değeri bağlamında bir platform beleş varmı?

Ziraat ta böyle bir yerden youtube de paylaşanlar vardı sanki.

Kıyas yapmak ve topluca bakmak istiyorum.

Önerilere teşekkürler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4. günaydın iyi haftalar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Alakası yok , Mansur Yavaş aday olursa doğudan oy alamaz bu kesin net , diğer taraftan halk Ankara’da onu seçmiş akp’ye niye bıraksın belediyeyi ? İstifa etseydi ve ben Ankara’da oy veren biri olsam tepki gösterirdim
    O şahıs iyice saçmalamış,CHP o işler olmaz,zamanında birkaç şahıslar vardı ihraç edildi,CHP HALKIN ARTİSİ,yeseydi Atamızın %28 iş bankasının paylarını yerdi,ak malum hepsini silip süpürdü,100 senelik ihtiyaç akçesini bile yediler 500 senelik zor ödenecek borç taktı...Esasında sizin belediye başkanını aday göstermeleri lazım,adam süper çalışıyor nede olsa prof.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
    İktidar iyice ülkeyi ateş çemberinin içine atıyor doları sabit tutup faizi düşürüyor,ülke diploması bile şaibeli olan birisinin eline teslim edilmiş,hiçmi bunların içinde kurmay yok,döviz altın bile aldırmıyor kendi adamlarının haricine,çünkü onların haricinde bedel ödetiyor
    kendi çevreleri varlık,bolluk içinde yüzüyor,kesinlikle bu iktidar başa tekrar gelirse dış yardım alamaz güvensiz olduğu için,ama umutluyum halk zaten kararını vermiş,sadece onlarınki halkın kafasını bulandırmak.

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İktidar iyice ülkeyi ateş çemberinin içine atıyor doları sabit tutup faizi düşürüyor,ülke diploması bile şaibeli olan birisinin eline teslim edilmiş,hiçmi bunların içinde kurmay yok,döviz altın bile aldırmıyor kendi adamlarının haricine,çünkü onların haricinde bedel ödetiyor
    kendi çevreleri varlık,bolluk içinde yüzüyor,kesinlikle bu iktidar başa tekrar gelirse dış yardım alamaz güvensiz olduğu için,ama umutluyum halk zaten kararını vermiş,sadece onlarınki halkın kafasını bulandırmak.
    Benim gönlümden geçen aday Buyukersen'di. Bi 10 yaş genç olsaydı.

Sayfa 221/1001 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •